• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Αργεντινή: ΕΔ1
O Bautista μπροστά από τον Rea
Νέα 11/10/2019 - 19:20

Την ώρα που οι περισσότεροι περίμεναν μέχρι να καθαρίσει η πίστα, ο Alvaro Bautista έβγαινε έξω και σημείωνε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1.

 

Η πίστα σήμερα το πρωί, ώρα Αργεντινής, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με πολλή σκόνη και χώμα, οπότε οι περισσότεροι προτίμησαν να μείνουν εκτός της περισσότερη ώρα.

 

Ο Bautista όμως χρειαζόταν το χρόνο στην πίστα, για να την μάθει κι έτσι ήταν ο οδηγός με τους δεύτερους περισσότερους γύρους το πρωί.

 

Παράλληλα σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:45,191 αφήνοντας 0,865’’ πίσω του τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και φέτος, Jonathan Rea.

 

Ο Rea ήταν ο αναβάτης που έκανε το διπλό πέρυσι, στην επιστροφή της πίστας στο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK-Motul.

 

Τον τρίτο χρόνο έκανε ο Michael Ruben Rinaldi με την Ducati του και με αρκετή διαφορά πίσω του ήταν ο Toprak Razgatlioglu.

 

Ο Τούρκος, που τη νέα χρονιά από την Kawasaki θα περάσει στην Yamaha, ήταν μόλις 33χιλ πιο γρήγορος από τον Jordi Torres που έκανε τους περισσότερους γύρους στην πίστα το πρωί.

 

Πιο πίσω ήταν ο Alex Lowes, λίγες ώρες αφότου επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πλάι του Rea, στην Kawasaki Racing Team.

 

Την 7η θέση πήρε ο Michael Van der Mark για την Pata Yamaha, ενώ οι Baz, Cortese και Melandri έκλεισαν τη δεκάδα μπροστά από τον Leon Haslam.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Αργεντινή: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ο Zarco με μοτοσυκλέτα της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα