• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Αργεντινή: Αγώνας 2
Ο Rea κέρδισε τον ανεβασμένο στο τέλος Davies
Νέα 14/10/2019 - 10:09

Μετά το χάος του πρώτου Αγώνα, με τις ανεβασμένες θερμοκρασίες στην πίστα να δημιουργούν έντονες αντιδράσεις για λόγους ασφαλείας από τους αναβάτες, όλα κύλισαν ομαλά χτες.

 

Η θερμοκρασία στην πίστα ήταν χαμηλότερη και όλοι οι αναβάτες πήραν θέση για τον Superpole Race, τον οποίον κέρδισε ο Jonathan Rea, τερματίζοντας 2’’ μπροστά από τον Alvaro Bautita.

 

Και στο δεύτερο κανονικό Αγώνα είχαμε κανονικά όλους τους οδηγούς στο σχηματισμό εκκίνησης, με τον Rea να αναλαμβάνει τα ηνία από την αρχή.

 

Ωστόσο ένα λάθος που έκανε στην 6η  στροφή της πίστας, έδωσε την ευκαιρία στον Bautista να περάσει μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Ο Rea όμως βρήκε γρήγορα και πάλι την αυτοσυγκέντρωσή του και αφού κυνήγησε τον αντίπαλό του, δυο γύρους αργότερα ήταν και πάλι επικεφαλής.

 

Και την ώρα που ο Davies αντιμετώπιζε προβλήματα με τη φθορά των ελαστικών του στο δεύτερο μισό του Αγώνα, ο Rea μεγάλωνε τη διαφορά του.

 

Έτσι βρήκε την ευκαιρία ένας επιθετικός Chaz Davies να κάνει μια σειρά από γρήγορους γύρους, φτάνοντας και ξεπερνώντας το εμπόδιο του ομόσταυλού του.

 

Ο Davies «πλήρωσε» όμως την άσχημη εκκίνησή του στην αρχή του Αγώνα, όταν και είχε πέσει έως και την 6η θέση κι έτσι δεν ήταν εφικτό να γεφυρώσει τη διαφορά του από τον Rea.

 

Ο τελευταίος πήρε τελικά μια εύκολη νίκη, με τον Davies δεύτερο και τον Toprak Razgatlioglu για 8ο συνεχόμενο Γύρο να είναι στο βάθρο!

 

Στο τέλος του Αγώνα ακόμα και ο Michael Van der Mark κατάφερε με την Yamaha του να νικήσει τον Alvaro Bautista, αφήνοντας τον Ισπανό 5ο και 17’’ μακριά από τον νικητή.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Alex Lowes για την Yamaha, ενώ εντυπωσιακός ήταν πραγματικά ο Eugene Laverty, ο οποίος από το τέλος του grid κατάφερε να τερματίσει 7ος.

 

Δυνατός ήταν και χτες ο ντόπιος Leandro Mercado, βάζοντας την ιδιωτική του Kawasaki στην 8η θέση, μπροστά από τους Rinaldi (Ducati) και Baz (Yamaha) που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Tech3: Το βασικό πρόβλημα με τον Miguel

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Αργεντινή: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα