• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βραδινός ο Αγώνας στην Ταϊλάνδη;
Είναι υπό σκέψη, αλλά όχι για του χρόνου
Νέα 15/10/2019 - 10:48

Όταν έγινε γνωστό ότι από τη νέα χρονιά ο Αγώνας στην Ταϊλάνδη θα μεταφερθεί από Οκτώβριο σε Μάρτιο, πολλοί από τους ντόπιους αντέδρασαν λέγοντας:

 

«Τον Μάρτιο εδώ κάνει ακόμα περισσότερη ζέστη, σε σχέση με τον Οκτώβριο». Και κάποιοι αναρωτήθηκαν: «Μήπως γίνει βράδυ ο Αγώνας;»

 

Τα τοπικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν την είδηση και κάποια από αυτά έγραψαν ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι βραδινός ο Αγώνας ήδη από το 2020.

 

Ένας νυχτερινός Αγώνας θα βοηθούσε σίγουρα με τη ζέστη τους οδηγούς και τις ομάδες, αλλά και τους θεατές που μάλλον θα είναι ακόμα πιο πολλοί (στο στεγνό).

 

Πάντως, κι ενώ η πίστα έχει πάρα πολλούς προβολείς, αυτοί ακόμα δεν είναι αρκετοί για να υποστηρίξουν έναν βραδινό Αγώνα.

 

Τουλάχιστον όχι από το 2020.

 

«Δεν είναι στα πλάνα μας για το 2020», έλεγε άνθρωπος της Dorna στο φετινό GP της Ταϊλάνδης.

 

«Είναι μια ιδέα για το μέλλον, αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό κι αυτό σημαίνει χρόνο και χρήμα».

 

Το ίδιο πρόβλημα ζέστης και υψηλών επιπέδων υγρασίας αντιμετωπίζουν οι ομάδες και στην Μαλαισία.

 

Να σημειωθεί ότι και η Sepang έχει βάλει πολλούς προβολείς στην πίστα και μάλιστα φέτος θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά στον 8ωρο Αγώνα Αντοχής που θα γίνει εκεί τον Δεκέμβριο.

 

Όμως, όπως ακριβώς και με την Buriram, έτσι και με την Sepang δεν υπάρχουν σαφή πλάνα για το πότε και αν θα γίνει νυχτερινός Αγώνας εκεί.

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερα GP λιγότερα τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Προδομένος από τα ελαστικά ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα