• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μετά από ΜΕΓΑΛΗ καθυστέρηση, ανανέωσε ο Nakagami
Έκλεισε η υπόθεση του Ιάπωνα για το 2020
Νέα 15/10/2019 - 15:24

Η καθυστέρηση ήταν τεράστια, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ώρες ότι ο Takaaki Nakagami θα παραμείνει στην LCR Honda και για το 2020.

 

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι όντως ο Ιάπωνας θα εγχειριστεί μετά το GP της πατρίδας του αυτό το Σ/Κ, οπότε και θα λείψει στους τρεις τελευταίους Αγώνες.

 

Αυτό σημαίνει ότι και επίσημα ανοίγει ο δρόμος για τον Johann Zarco να τον αντικαταστήσει, όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες.

 

Πάντως, για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα πάρει τη θέση του Nakagami στα GP σε Αυστραλία, Μαλαισία και Ισπανία.

 

«Κατ’ αρχάς να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που μένω στην Honda και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί του χρόνου», σχολίασε ο Taka.

 

«Όσο για τον τραυματισμό, μετά το Assen πονούσα και πήγα στο γιατρό κι ενώ μπορούσα και οδηγούσα, η κατάσταση δεν ήταν ευνοϊκή».

 

«Έτσι λοιπόν, μαζί με την ομάδα και την Honda, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να κάνουμε το χειρουργείο τώρα».

 

Ο τραυματισμός του πιστεύετε ότι είναι ίδιος με αυτόν που έστειλε στο χειρουργείο πέρυσι τον Marquez, ο οποίος χρειάστηκε 5-6 μήνες για να επανέλθει στο 100%.

 

Η μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ανανέωσης του Nakagami, οφειλόταν στην απαίτηση του Ιάπωνα να έχει και αυτός εργοστασιακή Honda τη νέα σεζόν.

 

Μια απαίτηση που τελικά δεν την ικανοποίηση το HRC κι έτσι ο Taka θα είναι και το 2020 ο μόνος οδηγός της Honda με μοτοσυκλέτα ενός έτους στη διάθεσή του.

 

«Το 2020 ο Taka θα αγωνίζεται με τη μοτοσυκλέτα με την οποία ο Marquez πήρε το φετινό Τίτλο», επιβεβαίωσε ο Lucio Cecchinello.

 

Με την ανανέωση του Taka, η μόνη ανοιχτή θέση για το 2020 είναι αυτή του Johann Zarco στην ΚΤΜ, την οποία για την ώρα έχει ο Mika Kallio.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Δεν βιαζόμαστε!

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότερα GP λιγότερα τεστ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα