• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έχουμε κάποιες ιδέες
Για να δοκιμάσουμε στην Ιαπωνία
Νέα 16/10/2019 - 12:16

Αυτό το Σ/Κ ο Jorge Lorenzo θα γίνει ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης στην ιστορία του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα φτάσει τις 200 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία!

 

Όμως το ερώτημα που είναι στα χείλη αρκετών στο paddock, είναι κατά πόσο θα συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία με την Repsol Honda.

 

Με τον Johann Zarco έτοιμο να πάρει τη θέση του Nakagami στην LCR Honda από την  Αυστραλία και μετά, αρκετοί θεωρούν ότι ο Γάλλος ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Ισπανό το 2020!

 

Οι φήμες αυτές ενισχύονται από το γεγονός ότι ο Γάλλος δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Yamaha ως οδηγός εξέλιξης, κάτι που ήταν πολύ πιθανό το προηγούμενο διάστημα.

 

Όπως φαίνεται έχει ζητηθεί από τον Zarco να καθυστερήσει μια τέτοια συμφωνία, καθώς στο HRC θέλουν να τον δουν πως θα τα πάει με την Honda στους τρεις τελευταίους φετινούς Αγώνες.

 

Κι αυτές οι φήμες κάνουν δύσκολη τη θέση του Lorenzo, ο οποίος έχει κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και το τέλος του 2020.

 

Όμως στα συμβόλαια υπάρχουν συνήθως ρήτρες πρόωρης αποχώρησης ή απομάκρυνσης του οδηγού, όπως έγινε με τον Zarco και την KTM.

 

Τώρα, στον Αγώνα του Motegi αυτό το Σ/Κ, μέσα στην πίστα της Honda, προφανώς και θα γίνουν συναντήσεις ανάμεσα σε υψηλά στελέχη της Honda και το μέλλον του Lorenzo ίσως ξεκαθαρίσει.

 

Ο ίδιος πάντως, έχει δηλώσει ότι θα τηρήσει το συμβόλαιό του στο ακέραιο με την ομάδα, καθώς προετοιμάζεται για τον εντός έδρας Αγώνα.

 

«Μετά από δυο δύσκολα Σ/Κ πάμε στην Ιαπωνία ζητώντας το κάτι παραπάνω», σχολιάζει ο Jorge Lorenzo.

 

«Η ομάδα κι εγώ έχουμε κάποιες ιδέες για το Motegi, που ευελπιστούμε ότι θα μας φέρουν και πάλι εκεί που πρέπει να είμαστε».

 

«Έχω καλές μνήμες από την πίστα και θα είναι πολύ ιδιαίτερο το να αγωνίζεσαι μπροστά στους Ιάπωνες ως οδηγός της Honda».

 

Η πολύ άσχημη φετινή σεζόν του Lorenzo, σημαίνει ότι η Honda είναι 19β πίσω από την Ducati στη βαθμολογία των ομάδων, παρά το ότι ο Marquez έχει 14 βάθρα σε 15 Αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Zarco στην Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας ο στόχος για τον Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα