• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O @Petrux9 πρώτος στη βροχή
Στις ΕΔ3, με αρκετό νερό στην πίστα
Νέα 19/10/2019 - 06:19

Ο Danilo Petrucci με την Ducati του, πήραν την πρώτη θέση στος τέλος των ΕΔ3, που έγιναν κάτω από αρκετή βροχή στην πίστα του Μοτέγκι. Ο Ιταλός – γνωστός για τις ικανότητές του σε τέτοιες συνθήκες – εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την τελική της μοτοσυκλέτας του και την ικανότητά του στο φρενάρισμα και πέρασε τον Marc Marquez που με την Honda του έδειξε πολύ δυνατός από το ξεκίνημα των ΕΔ3.

Τρίτος ο Francky Morbidelli με την Yamaha που οδήγησε πολύ καλά στο βρεγμένο. Ο Μaveric Vinales με την άλλη Μ1 είναι 4ος, αλλά με καλύτερο ρυθμό από όλους στη βροχή!

Ο Sylvain Guintoli με την Suzuki που φορά τον κινητήρα του 2020, πήρε την 5η θέση, βάζοντας 4 διαφορετικά εργοστάσια στις 5 πρώτες θέσεις.

Ο Andrea Dovizioso με τη δική του Ducati έγραψε την υψηλότερη τελική με 303.3χλμ/ώρα και πήρε την 6η θέση, αλλά 1'' πάνω από το χρόνο του ομόσταυλού του.

Ο Alex Rins με την Suzuki του ήταν σταθεροί στην 7η θέση, μπροστά από τον Fabio Quartararo που σε κάθε γύρο μάθαινε την Μ1 και στη βροχή.

Δυό ΚΤΜ έκλεισαν τη δεκάδα, με τους Pol Espargaro & Miguel Oliveira. H πρώτη Aprilia με τον Aleix Espargaro είναι στην 14η θέση, ενώ ο Valentino Rossi είναι μόλις 12ος και ο Cal Crutchlow στην 17η, με τον Jorge Lorenzo στην 22η!

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ3:

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα