• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΚΑΤ
Pole με… βοήθεια για Marini!
Νέα 19/10/2019 - 09:28

Την pole position – την πρώτη του φετινή – κατάφερε να πάρει στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 ο Luca Marini.

 

Σε μια πίστα που στέγνωνε όλο και πιο πολύ, ο Ιταλός ήταν σταθερά γρήγορος στην τελευταία του έξοδο στην πίστα, κάνοντας ένα εντυπωσιακό 2:00,985 στο τέλος.

 

Όμως ο Marini δεν θα τα είχε καταφέρει τόσο καλά αν δεν είχε τη βοήθεια του… Maverick Vinales!

 

Ο τελευταίος είδε ότι ο Marini ετοιμαζόταν να μπει στην πίστα στο τέλος χωρίς τις γλύστρες στη φόρμα του!

 

Κανείς από την SKY VR46 δεν το είχε καταλάβει, ούτε ο ίδιος ο Marini, όταν την τελευταία στιγμή ο Vinales έτρεξε και τους ειδοποίησε!

 

Έτσι, αφού φόρεσε τις γλύστρες, ο Luca Marini βγήκε στην πίστα και αποκτώντας ολοένα και καλύτερη αίσθηση των συνθηκών, πήρε την 3η pole της καριέρας του.

 

Πολύ πίσω, πάνω από ένα δευτερόλεπτο, ήταν ο Augusto Fernandez που κέρδισε για 79χιλ τον ομόσταυλό του, τον Lorenzo Baldassarri.

 

Ο τελευταίος επέστρεψε στην πρώτη σειρά μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μετά τον Αγώνα στην Τσεχία το καλοκαίρι.

 

Από τη δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα ξεκινήσει τον Αγώνα αύριο ο Alex Marquez, σε μια από τις πιο αγαπημένες του πίστες.

 

Πίσω του ήταν ο Jorge Navarro ενώ την 6η θέση θα έχει ο Somkiat Chantra, στο καλύτερό του αποτέλεσμα μετά την Αυστρία που ήταν τρίτος.

Επόμενο άρθρο »

Motegi MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα