• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολος ο Αγώνας
Ακόμα και χωρίς την πτώση…
Νέα 21/10/2019 - 10:06

Το Σ/Κ στην Ιαπωνία ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο για τον Valentino Rossi, παρά το ότι την Παρασκευή οι αλλαγές που επιχείρησε στα φρένα έδειχναν να τον ικανοποιούν.

 

Ο Vale και η Yamaha ψάχνουν λύσεις και δεν τις βρίσκουν, την ώρα που η μοτοσυκλέτα του 2018, στα χέρια του Quartararo, «πετάει».

 

«Η μοτοσυκλέτα του ’18 είναι καλύτερη από αυτή του ’19; Δεν ξέρω… το θέμα είναι ότι είμαι εγώ αυτός που πάντα υποφέρει από τις Yamaha».

 

«Είμαι ο πιο μεγαλόσωμος, αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο αυτό. Ο ρυθμός μου δεν ήταν τόσο μακριά από των άλλων, αν εξαιρέσουμε τους τρεις πρώτους».

 

Σχολίασε και το γεγονός ότι ο Marquez έμεινε από βενζίνη στο τέλος του Αγώνα.

 

«Όπως είχε πει ο Enzo Ferrari, το τέλειο μονοθέσιο είναι αυτό που μένει μετά τον τερματισμό. Στην Honda κάνουν σωστούς υπολογισμούς».

 

«Όλα είναι στο όριο, αλλά θα ήθελα να έχω τέτοια προβλήματα… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να περπατήσω μέχρι τα pits».

 

Τον ρώτησαν αν ακόμα το διασκεδάζει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Περνάμε δυσκολίες και έχουμε προβλήματα στους τελευταίους Αγώνες. Σήμερα είχα σταθερό ρυθμό, αλλά έκανα το λάθος και έπεσα».

 

«Θα ήθελα να είμαι πιο γρήγορος ώστε να παλεύω για καλύτερες θέσεις. Δεν ήμουν δυνατός, δεν είχα το ρυθμό για να ανακάμψω και να κερδίσω θέσεις».

 

«Είχα ωραία μάχη με τον Petrucci μέχρι που έκανα το λάθος. Αλλά και χωρίς την πτώση ο Αγώνας ήταν δύσκολος. Ξεκίνησα από πολύ πίσω και ο ρυθμός μου δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

 

Και συνοψίζει τα προβλήματά του στον Αγώνα λέγοντας:

 

«Σε σχέση με τους άλλους Αγώνες, σήμερα ήμουν γρήγορος αλλά ξεκίνησα από πίσω κι όλα ήταν πιο δύσκολα».

 

«Στους τελευταίους Αγώνες έχουμε προβλήματα. Σήμερα ήταν δύσκολα και πάλι στην επιτάχυνση. Είχα τη δυνατότητα να μείνω με τον Rins και τον Crutchlow, αλλά ξεκίνησα από πίσω κι έχασα επαφή».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ήθελα να παλέψω με τον Fabio

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Στην αρχή ήμουν εκνευρισμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα