• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: ΕΔ1-2
Ξεκίνημα με το δεξί για τον Davies!
Νέα 25/10/2019 - 04:03

Την πρώτη ημέρα στο Qatar – για τον τελευταίο Γύρο της σεζόν στα SBK – ολοκλήρωσε κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους ο Chaz Davies.

 

Σε μια πίστα που ο Βρετανός έχει πάρει δυο νίκες στο παρελθόν, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα από όλους, όντας ο ταχύτερος στα συνδυασμένα των ΕΔ1 και ΕΔ2 χτες.

 

Ο καλύτερος χρόνος του ήταν στο 1:57,449 και κράτησε πίσω του για 0.273’’ τον Jonathan Rea ο οποίος από την πρώτη ημέρα δούλεψε στο ρυθμό του.

 

Με δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει την πρώτη του σεζόν στα SBK-Motul ο 34χρονος Alvaro Bautista, που ήταν τρίτος  και ο τελευταίος με χρόνο στο 1:57.

 

Περίπου ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πιο πίσω από τον Ισπανό βρέθηκε ο Toprak Razgatlioglu με την ιδιωτική του Kawasaki.

 

Ο Τούρκος θέλει να συνεχίσει τη σταθερή του παρουσία στο βάθρο και στο Qatar, με τον Michael Van der Mark να είναι η καλύτερη Yamaha στην 5η θέση.

 

Οχτώ δέκατα από την κορυφή ήταν ο Tom Sykes, η κορυφαία BMW, με τον ομόσταυλό του, τον Marcus  Reiterberger να είναι 8ος.

 

Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Alex Lowes με την Yamaha, ενώ οι Sandro Cortese και Loris Baz ήταν οι δυο αναβάτες που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα