• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα μοντέλα Yamaha 2020
Στην EICMA
Νέα Αγοράς 08/11/2019 - 18:08

Δελτίο Τύπου


Νέα μοντέλα Yamaha στην EICMA

2020 Νέο Yamaha Tricity 300 - Best move in town!

Μας το ζητήσατε και φροντίσαμε να σας το φέρουμε! Θέλετε ένα ολοκαίνουριο τρίτροχο με μεγαλύτερο κυβισμό από το Tricity 155, που να μπορείτε να το οδηγείτε με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Χρειάζεστε να μετακινείστε μ’ ένα ευέλικτο και άνετο όχημα με αναρτήσεις που θα απορροφούν κραδασμούς από λακκούβες, γραμμές τρένων, και κάθε τύπο οδοστρώματος και να σταματάτε άνετα στα φανάρια, με σύστημα που να το κλειδώνει όρθιο όταν σταματάτε στο κόκκινο, και να το ξεκλειδώνει αυτόματα όταν πατάτε γκάζι με το πράσινο.

Προτιμάτε ένα scooter που να είναι πρακτικό και να έχει χώρους για να κάνετε τις δουλειές σας και ψώνια στο κέντρο της πόλης, με μπαγκαζιέρα που να χωρά δύο full face κράνη.

Το ολοκαίνουριο Yamaha Tricity 300 θα έρθει για να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να αποδείξει ότι είναι «η καλύτερη κίνηση στην σκακιέρα της πόλης»!

Μπορείτε να δείτε το video εδώ :

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/urban-mobility/tricity-300-2020/

.

 

2020 Νέο Yamaha TMAX 560 - You belong to the MAX!

Ο ισχυρότερος κινητήρας μεγαλύτερου κυβισμού 560 κ.εκ. εξασφαλίζει υψηλότερη επιτάχυνση με πιο οικολογική λειτουργία, σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EU5. Η διάταξη του κινητήρα το κάνει πιο ελαφρύ και με ομαλότερη λειτουργία σε συνδυασμό με μικρότερες διαστάσεις. Οι σημαντικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ποιότητα οδήγησης, τις βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις ανάρτησης, μέχρι και τον βελτιωμένο ήχο της εξάτμισης! Η νέα επιθετική εξωτερική σχεδίαση περιλαμβάνει νέο πίσω φως LED και μπροστινά φλας LED, πλαίσιο δύο δοκών από χυτό αλουμίνιο, όργανα με μονόχρωμη οθόνη TFT και αλουμινένια μαρσπιέ Ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης είναι φωτιζόμενος και χωρά ένα κράνος full-face ή δύο κράνη τύπου jet. Οι υψηλές προδιαγραφές συμπληρώνονται από smart key και σύστημα κλειδώματος κεντρικού σταντ που εμποδίζει την αναδίπλωση του κεντρικού σταντ χωρίς το Smart Key, ώστε να αποτρέπεται η κλοπή.

H έκδοση TMAX Tech MAX είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  που επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέγει την καλύτερη θέση μέσα σε δευτερόλεπτα και να χρησιμοποιεί την πιο άνετη ρύθμιση ανάλογα με τις συνθήκες, θερμαινόμενη σέλα και θερμαινόμενα γκριπ για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση για προσαρμογή στις συνθήκες οδήγησης και cruise control για συμμόρφωση στα όρια ταχύτητας. Επίσης προσφέρει στον αναβάτη του πλήρη συνδεσιμότητα και απόλυτο έλεγχο μέσω του MyTMAX Connect, της αποκλειστικής εφαρμογής για κινητά, που παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω GPS. Εμφανισιακά ξεχωρίζει με εσωτερική επένδυση κορυφαίας ποιότητας και πιρούνι χρυσού χρώματος.

Θα είναι διαθέσιμα στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha από τον Δεκέμβριο του 2019, το ΤΜΑΧ σε δύο χρώματα, icon grey & sword grey, και το ΤΜΑΧ Tech Max επίσης σε δύο αποχρώσεις, Tech Kamo & Sword Grey.

Πιο γρήγορο και με πιο ομαλή, έξυπνη και δυναμική συμπεριφορά, το Yamaha TMAX 560 είναι άξιος διάδοχος του θρόνου και σας βάζει στην απόλυτη κατηγορία ΜΑΧ!

Μπορείτε να δείτε το video εδώ :
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/sport/tmax-tech-max-2020/

.

 

2020 Νέο Yamaha Tracer700 - It’s your turn!

Με νέα σχεδίαση και επιθετικό μπροστινό τμήμα, η νέα Yamaha Tracer700 είναι η μοτοσυκλέτα σας για τις μετακινήσεις σας στην πόλη, αλλά και τα μακρινά σας ταξίδια.

  • Η αναβαθμισμένη του αισθητική θα σας εντυπωσιάσει : νέα επιθετική σχεδίαση του φέρινγκ με ανεμοθώρακα που ρυθμίζεται με το ένα χέρι.

  • H βελτιωμένη του εργονομία θα σας κερδίσει : Φαρδύτερο τιμόνι και ειδικά διαμορφωμένη μονοκόματη σέλα, που προσφέρει άνεση στον οδηγό και στον συνεπιβάτη.

  • Και η οδηγική του συμπεριφορά θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχει φτιαχτεί για εσάς : νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω, δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε ρυθμίσεις όπως θέλετε εσείς! Το μοντέλο 2020 διαθέτει τον φημισμένο δικύλινδρο κινητήρα κινητήρα CP2 των 689 κ.εκ. που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro5 και ανεβάζει την κατηγορία Sport Touring στο επόμενο επίπεδο με άφθονη ροπή.

Με την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην αγορά, σε συνδυασμό με βελτιωμένη εργονομία και αναβαθμισμένες προδιαγραφές, η Tracer 700 σχεδιάστηκε για να συναρπάζει!

Η νέα Yamaha Tracer700 θα είναι διαθέσιμη στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha από τον Φεβρουάριο του 2020 και σε 3 χρωματικές επιλογές : Icon Grey, Sonic Grey και Phantom Blue.

 

Αν αναζητάτε συναρπαστικές σπορ επιδόσεις με μεγάλη ευελιξία και έντονη προσωπικότητα, τότε σίγουρα «ήρθε η σειρά σας» με τη νέα Yamaha Tracer700!

Μπορείτε να δείτε το video εδώ :
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-touring/tracer-700-2020/
.

 

2020 Νέο Yamaha MT-03 - Dark Lightning

Η νέα ανανεωμένη MT-03 διαθέτει εμφάνιση και αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας υψηλής ποιότητας
με επιθετική μπροστινή όψη με διπλά φώτα. Είναι εξοπλισμένη με νέο ανεστραμμένο πιρούνι και ανασχεδιασμένο φαρδύ ρεζερβουάρ καυσίμου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας MT-03 περιλαμβάνουν προηγμένο δικύλινδρο κινητήρα 321 κ.εκ., διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης προβολέα LED, επιθετική σχεδίαση MT νέας γενιάς, νέο ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ., νέα οθόνη οργάνων LCD υψηλής τεχνολογίας, νέα ελαφριά φλας LED, νέα δυναμική, εμπροσθοβαρή σχεδίαση πλαισίου, εργονομική θέση οδήγησης, μακρύ ψαλίδι με νέες ρυθμίσεις στα αμορτισέρ και ελαφρύ πλαίσιο τύπου διαμάντι.

Για το 2020 το ΜΤ-03 θα διατίθεται σε μια γκάμα έντονων και στυλάτων χρωμάτων που τονίζουν τον δυναμικό και ευέλικτο χαρακτήρα του : Icon Blue, Midnight Black και Ice Fluo. Μπορείτε να το βρείτε στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha από τον Δεκέμβριο του 2019.

Αν θέλετε λιγότερα κυβικά με αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας, ανεβείτε στην MT-03 και θα νιώσετε ότι δαμάζετε την «ατίθαση αστραπή» της οικογένειας των ΜΤ!

Μπορείτε να δείτε το video εδώ :

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-03-2020/

 

.

 

2020 Νέο Yamaha YZF-R1/M - R History. Your Future. We R1.

Για το 2020, η YZF-R1 διαθέτει νέα, επαναστατική εμφάνιση, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες. Διαθέτει επίσης, έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο κινητήρα και αναβαθμισμένο πλαίσιο, που επιβεβαιώνουν τη θέση της ως της απόλυτης μοτοσυκλέτας supersport της Yamaha. Με το επαναστατικό νέο στυλ MotoGP που διαθέτει και εξοπλισμένη πλέον με ένα σύνολο επτά ηλεκτρονικών ελέγχων, η YZF-R1 του 2020 είναι πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

Ο εξελιγμένος κινητήρας crossplane έχει δεχτεί πολλές αλλαγές στο μοντέλο του 2020, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα επιδόσεων και καλύπτει πλήρως τις τελευταίες προδιαγραφές EU5. Η ανανέωση περιλαμβάνει επιθετικό νέο φέρινγκ σε στυλ M1, πλήρως ενοποιημένα εξωτερικά μέρη για βελτιωμένη αίσθηση σύνδεσης του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα, αυξημένη αεροδυναμική απόδοση κατά 5%, αναβαθμισμένη ανάρτηση με αυξημένη πληροφόρηση για την επιφάνεια του οδοστρώματος, νέο σύστημα ABS δύο λειτουργιών ελέγχου φρένων (BC) και στροφών, νέο σύστημα διαχείρισης πέδησης κινητήρα (EBM) τριών λειτουργιών, βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου εκκίνησης (LCS), νέο γκάζι APSG "ride-by-wire", βελτιωμένη απόδοση καύσης και απόδοση στις υψηλές στροφές, βελτιωμένη απόδοση πέδησης, νέες ρυθμίσεις για τον αποσβεστήρα κραδασμών τιμονιού και αναβαθμισμένα όργανα TFT.

Η Yamaha YZF-R1 ‘20 είναι ήδη διαθέσιμη στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Nέα Panigale V4 μοντέλο 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Ducati Panigale V2 μοντέλο 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα