• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati Streetfighter V4 η πιο όμορφη μοτοσυκλέτα
Ψηφίστηκε από τους επισκέπτες της EICMA
Νέα Αγοράς 11/11/2019 - 13:50

Σε ψηφοφορία που έγινε κατά την διάρκεια της έκθεσης EICMA στο Μιλάνο η Ducati Streetfighter V4 ψηφίστηκε σαν η "πιο όμορφη μοτοσυκλέτα" της έκθεσης.

Η Streetfighter V4 πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 36,7% με περισσότερες από 14.500 ψήφους από τους περίπου 40.000 που ψήφισαν στην έκθεση η στο διαδίκτυο. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η EICMA με περισσότερους από 500.000 επισκέπτες είναι η πιο σημαντική έκθεση για τους δύο τροχούς στον κόσμο.

Με αυτή την διάκριση η Ducati κερδίζει το βραβείο, της πιο όμορφης μοτοσυκλέτας της έκθεσης για 10η φορά στα 15 χρόνια του βραβείου. 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, την τελευταία ημέρα της έκθεσης , στον χώρο της έκθεσης στην εκδήλωση MotoLive παρουσία του Giacomo Casartelli, Executive Director της EICMA και του Federico Aliverti εκδότη του περιοδικού Motociclismo που οργανώνει την ψηφοφορία.

Το βραβείο για την εταιρία από το Borgo Panigale παρέλαβε η Andrea Ferraresi, Διευθυντής του Ducati Design Center: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό το βραβείο γιατί σε έναν διαγωνισμό που συμμετέχουν όλοι οι κατασκευαστές με τα σημαντικότερα μοντέλα τους το κοινό της EICMA, της σημαντικότερης έκθεσης στον κόσμο, επέλεξε την Streetfighter V4 σαν την πιο όμορφη μοτοσυκλέτα".

Από την πρώτη ημέρα της έκθεσης η νέα Ducati Streetfighter V4, η γυμνή μοτοσυκλέτα με το ψηλό και φαρδύ τιμόνι,με βάρος μόλις 178 κιλά, τον κινητήρα 1.103 cc Desmosedici Stradale με 208 hp, και τα διπλά φτεράκια στο φέρινγκ τράβηξε την προσοχή του κοινού που συνωστιζόταν στο περίπτερο της Ducati γιανα την δει από κοντά.

Επόμενο άρθρο »

Τέσσερα νέα ελαστικά απο την Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΜΠΟΥΦΑΝ D-EXPLORER 2 ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα