• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Fanny Flutters Racing Team στο ΠΠΤ auto!
Νέα Αγοράς 06/12/2019 - 12:23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από FFRT για 7&8/12.

 

Η ομάδα Fanny Flutters Racing Team το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου θα δώσει βροντερό παρόν στον 4ο και τελευταίο αγώνα ταχύτητας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2019 που διοργανώνει η λέσχη αυτοκινήτου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην αρχή του πρωταθλήματος όπου και πρωτοεμφανίστηκαν τα Legend Cars στην Ελλάδα.

Αυτή την φορά θα αγωνιστούν επίσημα στην κατηγορία EXTREME του HTTC με 4 αγωνιστικά μονοθέσια U.S. LEGEND CARS INTERNATIONAL.

Οι οδηγοί της ομάδας FFRT είναι ο δύο (2) φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jordan O’Brien*, ο οποίος θα έρθει για πρώτη φορά στην χώρα μας από την μακρινή Αμερική. Ο Γιώργος Καραμέρης γνωστός εκπαιδευτής supercars και επίσημος εκπαιδευτής της πίστας των Μεγάρων με εξειδίκευση στην τηλεμετρία. Ο Μπίντζος Νίκος της γνωστής οικογενείας οδηγών αγώνων και ο Μουστάκης Βασίλης νέο μέλος της ομάδας που για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις ικανότητες του σε επίσημο αγώνα.

 

* O Jordan O'Brien είναι 21 χρόνων, από το Yarmouth στο Maine και τα τελευταία 5 χρόνια έχει πάρει 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 2 Πρωταθλήματα “Track” και 5 Πρωταθλήματα “Πολιτείας”, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές πίστες παγκοσμίως. Ο Jordan ξεκίνησε τους αγώνες σε ηλικία 8 ετών και από τα καρτ βρέθηκε στην Formula 2000 και μετά στα Legend Cars. Στον ελεύθερο χρόνο του δουλεύει ως εκπαιδευτής και κόουτς οδηγών κάθε ηλικίας. 

Τζόρνταν
Τζόρνταν
Καραμέρης
Καραμέρης
Μπίντζος
Μπίντζος
Μουστάκης
Μουστάκης

Επόμενο άρθρο »

Game R1: εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του gaming

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS DAINESE LAGUNA SECA 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα