• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Ημερολόγιο σε λίγες ημέρες!
Δεν θα έχουμε θεατές. Κανείς διπλός Αγώνας εκτός Ευρώπης
Νέα 10/06/2020 - 10:04

Σήμερα ή αύριο, σύμφωνα με τον Carmelo Ezpeleta, θα δούμε το νέο Ημερολόγιο Αγώνων για το 2020, αρκεί να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

 

Ο ισχυρός άνδρας της Dorna μίλησε στην Ισπανική AS και επανέλαβε: «Για την ώρα δεν υπάρχει πλάνο να έχουμε θεατές. Θα δούμε πιο μετά πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

 

«Μιας και θα πάμε σε διαφορετικές χώρες, θα πρέπει να δούμε και τους κανονισμούς κάθε μιας από αυτές. Αν σε κάποια χώρα μας επιτρέψουν θεατές, τότε θα έχουμε θεατές».

 

«Θα αγωνιστούμε με θεατές μόνο αν η χώρα το επιτρέψει. Κατά βάση όλοι οι Αγώνες έχουν σχεδιαστεί να γίνουν χωρίς θεατές».

 

Δεν θα υπάρχουν ούτε δημοσιογράφοι, με τον Ezpeleta να λέει: «Αν αλλάξουν τα πράγματα θα το επιτρέψουμε, αλλά για την ώρα η αίθουσα των δημοσιογράφων θα είναι κλειστή».

 

Εξαίρεση σε αυτό θα αποτελέσουν, κατά πάσα πιθανότητα, όσοι δουλεύουν για τα τηλεοπτικά μέσα.

 

Τέλος, για τους εκτός Ευρώπης Αγώνες το deadline παραμένει η 31η Ιουλίου. Ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνουν. Ένα φαίνεται σίγουρο όμως:

 

«Δεν θα έχουμε διπλούς Αγώνες εκτός Ευρώπης… δεν νομίζω. Επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάμε και στη Γαλλία. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες».

Επόμενο άρθρο »

Έφεση από την WADA στο CAS κατά του Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Όλο και πιο κοντά Rossi – Petronas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα