• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Flat Track στο ΟΑΚΑ από την Zulap Crew
Στο 18ο Motor Festival
Νέα Αγοράς 03/09/2020 - 12:51

To Zulap crew φέρνει το flat track στο OAKA!

 

To 18o Motor Festival, η μεγαλύτερη γιορτή των motorsports στην πόλη, θα φιλοξενήσει την flat track αρένα του Zulap Crew στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτέμβρη.

 

Σάββατο 19/9: Flat Track Essentials - workshop

Κυριακή20/9: Take It 2 The Track - riding sessions

 

Μετά τον καλοκαιρινό γύρο του προγράμματος “Take It 2 The Track” στο παλιό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το Zulap crew επανέρχεται και σε προσκαλεί να καβαλήσεις με τους κολλητούς σου πάνω στα mini trackers 150 κυβικών της Sunday Motors γνωρίζοντας το flat track με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, μπροστά στο κοινό του Motor Festival, την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη.

 

Τι είναι όμως το πρόγραμμα Take It 2 The Track:

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων μικρής διάρκειας (1ωρα) για γνωριμία με το flat track πάνω σε ισοδύναμα Sunday 150cc. σε αυτοσχέδιες «πίστες» (ή ακόμα και «ζωντανεύοντας» παρατημένα γήπεδα ποδοσφαίρου..!) για αναβάτες κάθε ηλικίας και των δύο φύλων.

Περιλαμβάνει μια σύντομη εισαγωγή στους βασικούς χειρισμούς της οδήγησης σε οβάλ διαδρομή (χωρίς εμπρός φρένο), προπονητικούς γύρους εξοικείωσης υπό την εποπτεία έμπειρων αναβατών και ολοκληρώνεται με race simulation.

 

Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για το κάτι παραπάνω, το Σάββατο 19/9 το Zulap crew διεξάγει το Flat Track Essentials Workshop, ένα 3ωρο σχολείο flat track πάνω σε Sunday 150cc με τις περιορισμένες συμμετοχές να έχουν ήδη ανοίξει στο website της ομάδας.

 

https://youtu.be/49kUukeAGQI

 

Παρέες αναβατών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες με την ομάδα των Zulap στο +30 211 1164746 / info@zulapmotorcycles.com

 

Οι συμμετοχές κλείνουν τo βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου!

 

 

Λίγα λόγια για το Motor Festival.

 

Το Motor Festival ειναι η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας στόχο την ένωση αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο σκοπός του Motor Festival είναι να παρουσιάσει το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης σε μια έκθεση εκατοντάδων επαγγελματιών, αθλητών και ανθρώπων του χώρου σένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης. H προβολή αυτών γίνεται με το πιο θεαματικό, ξεχωριστό τρόπο ώστε αυτή η γιορτή να είναι πυρήνας έλξης για νέο κόσμο από όλη την Ελλάδα που θα έρθει κοντά να γνωρίσει, να αγαπήσει και να ζήσει τον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης.

 

To 18ο Motor Festival ζωντανεύει το πάθος σου για την μηχανοκίνηση στις 19-20 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για άλλη μια φορά, ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι λόγος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους.

 

Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 15:00 - 00:00

Κυριακή 11:00 -22:00

*Υποχρεωτική χρήση μάσκας για εκθέτες και επισκέπτες

*Υποχρεωτικά οι έκθετες πρέπει να έχουν αντισηπτικό υγρό στον χώρο τους.

 

Τιμή εισόδου

Κανονικό 10€ - Παιδικό 5€ - ΑΜΕΑ Ελεύθερη είσοδός

Επόμενο άρθρο »

H Ducati γιορτάζει 50 νίκες στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ABUS ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα