• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο βάθρο του Rins για το 2020!
Πρώτο διπλό βάθρο της Suzuki εδώ και 13 χρόνια!
Νέα 28/09/2020 - 11:23

«Άνοιξε λογαριασμό» για φέτος ο Alex Rins, σε ό,τι αφορά στα βάθρα, καθώς στον 8ο Αγώνα της χρονιάς (για τη μεγάλη κατηγορία) κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση.

 

Σε μια δύσκολη σεζόν, καθώς ακόμα ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον ώμο στην Jerez, ο Ισπανός κατάφερε να εντυπωσιάσει χτες.

 

Παρά το ότι για πολλοστή φορά η Suzuki έδειξε τις αδυναμίες της στον ένα γύρο και ο Rins χρειάστηκε να ξεκινήσει από την 13η θέση, ο ρυθμός του στον Αγώνα ήταν εξαιρετικός.

 

Συν τοις άλλοις, ο Alex (αλλά και ο Mir) ήταν από τους οδηγούς που έκαναν εξαιρετική διαχείριση στα ελαστικά τους και στο τέλος δεν αντιμετώπισαν τις δυσκολίες των υπολοίπων.

 

Έτσι κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο από το GP του Silverstone πέρυσι, ενώ έγινε και ο 13ος διαφορετικός αναβάτης που ανεβαίνει στο βάθρο φέτος.

 

«Είναι ωραίο που επέστρεψα και πάλι εδώ μετά το Silverstone. Προσπαθούσα να βρεθώ στο βάθρο και τελικά τα καταφέραμε».

 

Στο parc ferme έλεγε ότι δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό του, ωστόσο στη συνέντευξη τύπου η προσέγγισή του στο θέμα ήταν διαφορετική.

 

«Το τελευταίο διάστημα ένοιωθα δυνατός, δεν πονούσα και ήμουν 100% έτοιμος αλλά δεν μπορούσα να είμαι γρήγορος και δεν μπορούσα να το καταλάβω».

 

«Θέλω όμως να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε το κίνητρο για να βρεθώ εδώ. Δεν είναι εύκολο… η φετινή σεζόν έχει σκαμπανεβάσματα».

 

«Ο πρώτος που θες να κερδίσεις είναι ο ομόσταυλός σου κι εγώ προσπαθώ αρκετά. Είναι γρήγορος όμως. Θα δούμε…»

 

Η Suzuki πήρε το πρώτο της διπλό βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 2007 στο GP του Misano, όταν ο John Hopkins και ο Chris Vermeulen τερμάτιζαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Ένας γύρος ακόμα…

« Προηγούμενο άρθρο

«Σούπερ χαρούμενος» ο Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα