• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda μοντέλα 2021
Ανανέωση για 7 μοντέλα
Νέα Αγοράς 12/11/2020 - 12:07

Ανανέωση σε επτά μοντέλα στις κατηγορίες commuter, adventure και roadster

 

 

   - Η CB1000R η ναυαρχίδα της σειράς Neo Sports Café αποκτά νέο στυλ και τεχνολογία και μια νέα έκδοση την CB1000R «Black Edition».

   - Το Neo Sports Café stablemate CB125R έχει νέο κινητήρα και μπροστινό συστημα "Big Piston" της Showa.

   - Τα X-ADV και NC750X έχουν τώρα βελτιωμένο κινητήρα και πλαίσιο μαζί με αλλαγές στο στυλ και τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

   - Το σύστημα Smartphone Voice Control της Honda εξοπλίζει τα νέα CB1000R, NC750X και X-ADV.

   - Αλλαγές και στην γκάμα των σκούτερ με το νέο SH350 και τα βελτιωμένα SH Mode 125 και PCX125.

   - Όλα τα μοντέλα 2021 είναι συμβατά με τις προδιαγραφές EURO5.

 

Commuters

SH350i

Το SH350i είναι εφοδιασμένο με το νέο ισχυρότερο κινητήρα 350cc eSP + και αντικαθιστά το SH300i στην κορυφή της οικογένειας SH. Εκτός από την επιπλέον χωρητικότητα, οι βελτιώσεις τόσο στην εισαγωγή όσο και στην ψύξη προσφέρουν κορυφαία ισχύ στην κατηγορία και καλύτερη επιτάχυνση.

Το SH350i διαθέτει επίσης νέα οθόνη οργάνων LCD και νέα πιο “μυώδη” σχεδίαση. Η θύρα USB για φόρτιση και τα φλας που τώρα έχουν λειτουργία αλάρμ συμπληρώνουν το Honda Smart Key και το σύστημα anti-spin Honda Selectable Torque Control προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια και πρακτικότητα.

 

.

SH Mode 125

Στο άλλο άκρο της σειράς SH, το νέο μοντέλο εισόδου στη σειρά SH το SH Mode 125 είναι τώρα εξοπλισμένο με το νέο, πιο ισχυρό κινητήρα eSP + , που προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου 47,6km / l, σε συνδυασμό με ένα νέο ελαφρύτερο πλαίσιο.

Η πρακτικότητα ενισχύεται με το μεγαλύτερο πάτωμα, τη θύρα φόρτισης USB, τον αυξημένο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και το Honda Smart Key, ενώ και η εμφάνιση έχει δεχθεί αλλαγές με νέα μπροστινή όψη, προβολέα LED, και νέους τροχούς.

 

.

PCX125

Το νέο PCX125 2021 είναι και αυτό εξοπλισμένο με το νέο πιο ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα eSP + που τώρα διαθέτει και traction control σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC).

Νέα πλαστικά με νέα φουτουριστική εμφάνιση, ανασχεδιασμένος προβολέας LED και πίσω φως σε σχήμα Χ. Το νέο ελαφρύτερο ατσάλινο πλαίσιο συνδυάζεται με μεγαλύτερα πίσω αμορτισέρ και νέους τροχούς με μεγαλύτερα ελαστικά για πιο άνετη οδήγηση. Η πρακτικότητα ενισχύεται με την αύξηση κατά 2,4 λίτρα της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών κάτω από τη σέλα και με τη θύρα φόρτισης USB.

 

 

.

Adventure

Τα NC750X και X-ADV θα είναι διαθέσιμα το 2021 στους νέους χρωματικούς συνδυασμούς που ανακοινώθηκαν νωρίτερα φέτος για τα CB500X και CRF1000L Africa Twin.

NC750Χ

Οι αλλαγές για το 2021, πέρα από τα χρώματα, περιλαμβάνουν αύξηση της απόδοσης του κινητήρα και μειωμένο βάρος κατά 6 κιλά.

Η μέγιστη ισχύς του παράλληλου δικύλινδρου κινητήρα 750cc αυξάνεται στα 43kW, με παράλληλη αύξηση του ορίου περιστροφής του κινητήρα κατά 600 στροφές. Αυτό σε συνδυασμό με το κατά 6 κιλά μικρότερο βάρος και τις κοντύτερες τρεις πρώτες ταχύτητες βελτιώνουν τη σπορ πλευρά της. Το ηλεκτρονικό γκάζι και η μετάδοση διπλού συμπλέκτη DCT συνεργάζονται με τα 3 εργοστασιακά προγράμματα οδήγησης (Standard, Sport και Rain) και ένα νέο προγραμματιζόμενο από τον αναβάτη.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την αύξηση της χωρητικότητας του χώρου αποθήκευσης στα 23 λίτρα, τη νέα έγχρωμη LCD οθόνη του πίνακα οργάνων, τη θύρα USB και τη χαμηλότερη κατά 30 mm θέση. Τέλος οι ρυθμίσεις του Honda Selectable Torque Control προσφέρουν τώρα υψηλότερα επίπεδα ελέγχου. 

.

X-ADV

Για το 2021 το X-ADV έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις σε ότι αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο σε συνδυασμό με μια νέα πιο έντονη εμφάνιση και νέο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η X-ADV μοιράζεται πολλές από βελτιώσεις της NC750X με πιο σπορ χαρακτήρα, αύξηση ισχύος κατά 3kW (στα 43kW), τις βελτιστοποιημένες σχέσεις μετάδοσης, το ανασχεδιασμένο πλαίσιο, τη μείωση βάρους κατά 3kg, καθώς και τον βελτιωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό με τη μορφή νέων προγραμμάτων οδήγησης που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό γκάζι, την μετάδοση Dual Clutch Transmission και το σύστημα traction control Honda Selectable Torque Control.

Η σχεδίαση είναι ανανεωμένη και τώρα δίνει μια πιο στιβαρή συνολική εμφάνιση που την ενισχύουν τα νέα διπλά LED φώτα ημέρας DRL. Η πρακτικότητα είναι επίσης βελτιωμένη με τη νέα ζελατίνα, τη νέα TFT οθόνη οργάνων 5', τον μεγαλύτερο (22 λίτρα) χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και τη θύρα φόρτισης USB.

Τα παραπάνω συμπληρώνει το στάνταρ νέο σύστημα Honda Smartphone Voice Control που επιτρέπει στους αναβάτες να χρησιμοποιούν τους διακόπτες τιμονιού και φωνητικές εντολές για τον έλεγχο σημαντικών λειτουργιών του Smartphone τους, συμπεριλαμβανομένων κλήσεων, πλοήγησης, μουσικής και μηνυμάτων, μέσω μιας ειδικής εφαρμογής με τις πληροφορίες να εμφανίζονται στην οθόνη οργάνων.

 

.

 

Neo Sports Café

Μετά τις αναβαθμίσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το μεσαίο CB650R, δύο ακόμη μέλη της οικογένειας έχουν δεχθεί σημαντικές αλλαγές για το 2021.

CB1000R και CB1000R Black Edition

Η ναυαρχίδα της σειράς Neo Sports Café, η CB1000R, έχει νέο, ακόμη πιο μινιμαλιστικό επικεντρωμένο στο εμπρός μέρος στυλ. Ο στρογγυλός προβολέας έχει τώρα νέο καβούκι σε σχήμα σταγόνας και κλίση προς τα πίσω, νέοι είναι και οι τροχοί με επτά μπράτσα.

Η νέα έκδοση CB1000R Black Edition τονίζει ακόμη περισσότερο την επιθετική πλευρά, με ένα νέο στιλ που θυμίζει custom χάρη στο νέο χρωματικό συνδυασμό Deep Graphite Black τo μαύρο στεφάνι του προβολέα, τα καλύμματα του ψυγείου και τον σιγαστήρα. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας της προσφέρει ομαλότερη απόδοση και απόκριση χάρη στη νέα χαρτογράφηση του ψεκασμού καυσίμου. Και οι δύο CB1000R και CB1000R «Black Edition» διαθέτουν το σύστημα Smartphone Voice Control της Honda, που συνδέεται με τη νέα έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών.

 

.

CB125R

Η CB125R του 2021 είναι εφοδιασμένη με έναν νέο υγρόψυκτο τεραβάλβιδο κινητήρα με απόδοση 11kW (δίπλωμα Α1) και ροπή 1,2Nm. Είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα 125cc, που φοράει το μπροστινό σύστημα «Separate Function Big Piston» (SFF-BP) USD της Showa. Τα φώτα είναι LED, η οθόνη LCD και το σύστημα ABS που λειτουργεί μέσω της IMU, συνεργάζεται με το πλευστό μπροστινό δισκόφρενο διαμέτρου 296 mm και νέα τετραέμβολη ακτινική δαγκάνα.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Speedy x Black Friday Προσφορές έως -70%

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο νέες εκδόσεις της Ducati Xdiavel για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα