• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3: ΕΔ2
Στο 1:47 ο Arenas, 8ος ο Arbolino, 9ος ο Ogura
Νέα 20/11/2020 - 16:33

Με την πρώτη θέση έκλεισε τη σημερινή ημέρα ο Albert Arenas, ο Ισπανός που δείχνει να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στη νέα πίστα του Portimao.

 

Ο Arenas κατάφερε να γίνει ο πρώτος οδηγός που έκανε χρόνο στο 1:47, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:47,987 και ήταν δύο δέκατα πιο γρήγορος από τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Jeremy Alcoba, ο Rookie της χρονιάς για το 2020, που έκανε 1:48,188 και ήταν η καλύτερη Honda.

 

Άλλα δύο δέκατα σχεδόν πιο πίσω ήταν ο Tatsuki Suzuki, που κέρδισε για 11χιλ τον Raul Fernandez.

 

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί το δίδυμο της Leopard Racing, με τον Jaume Masia μπροστά από τον Dennis Foggia, ενώ την καλή του παρουσία συνέχισε και ο Deniz Oncu με την 7η θέση.

 

Οι άλλοι δύο διεκδικητές του Τίτλου, ο Tony Arbolino και ο Ai Ogura είχαν διαφορά μεταξύ τους στα 34χιλ, με τον Ιταλό μπροστά από τον Ιάπωνα στις θέσεις 8 και 9.

 

Στους 14 πρώτους ήταν και οι Stefano Nepa, Romano Fenati, John McPhee, Jason Dupasquier και Sergio Garcia.

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ