• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Μιχάλης Κορρές 4ος στο Κατάρ
Πετυχημένο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα
Νέα 24/01/2021 - 13:00

Είχαμε δει πέρυσι τον Μάρτιο στην Cosmote TV το ρεπορτάζ για τους δυο Έλληνες της Ακαδημίας του Κατάρ, τον Κωστή και τον Μιχάλη Κορρέ! Προπονούνται και ήδη τρέχουν αγώνες εκεί, καθώς κατοικούν μόνιμα στο Κατάρ. 

Αυτό το ΣΚ είχαμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Κατάρ, στον οποίο πήρε μέρος στην κατηγορία SSP300 ο Μιχάλης Κορρές. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε δοκιμές και αυτό του επέτρεψε να κάνει κάποιες αλλαγές στο στυλ οδήγησης του. Στον Αγώνα που ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο είχε μόνο 1 Ελεύθερη Δοκιμή, 1 Κατατακτήρια Δοκιμή και 2 Αγώνες. 

Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε καλά, αλλά έχασε γρήγορα την επαφή με το πρώτο γκρουπ. Συνέχισε χάνοντας λίγο-λίγο κάθε γύρο μέχρι που στον τελευταίο έπεσε ένας από τους προπορευόμενους και έτσι πήρε τη 4η θέση.

Στο δεύτερο αγώνα ξεκίνησε λίγο καλύτερα, και έτσι έμεινε με το πρώτο γκρουπ για το μισό αγώνα. Μετά από ένα λάθος έχασε την επαφή και το slipstream και έμεινε λίγο πιο πίσω τερματίζοντας 5ος, αλλά με νέο προσωπικό καλύτερο γύρο, 1'' δευτερόλεπτο κάτω από το περσινό του ρεκόρ. Ο ίδιος μας έγραψε: “Ανυπομονώ για το επόμενο γύρο, που είναι το Φεβρουάριο” και μεις του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σύντομα στις μάχες για το βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα είναι ανταγωνιστικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yoshimura SERT στους Αγώνες Αντοχής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα