• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirelli DIABLO ROSO IV
To τέταρτης γενιάς DIABLO ROSSO
Νέα Αγοράς 08/02/2021 - 19:02

 

Από το 2008 η σειρά ελαστικών DIABLO ROSSO ™ χρησιμοποιεί την τεχνολογία που ανέπτυξε η Pirelli στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike για να προσφέρει επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς .

Η οικογένεια ελαστικών Pirelli DIABLO ROSSO ™ μπαίνει στη νέα χρονιά με αριθμούς ρεκόρ και γιορτάζει την επίτευξη ενός σημαντικού ορόσημου: πάνω από πέντε εκατομμύρια ράντιαλ ελαστικά πουλήθηκαν από την εισαγωγή του στην αγορά το 2008.

 

Η προέλευση των σημάτων DIABLO ™ και DIABLO ROSSO ™

Το DIABLO ™ εκπροσωπεί με άριστο τρόπο την ποιότητα της Pirelli στον κόσμο των ελαστικών υψηλής απόδοσης για μοτοσυκλέτες. Η οικογένεια προϊόντων DIABLO ™, μετά την εισαγωγή της στην αγορά το 2002, εξελίχθηκε ραγδαία ώστε να συμπεριλάβει και ελαστικά αφιερωμένα σε άλλα τμήματα της αγοράς, από αγώνες έως σπορ οδήγηση σε δρόμους. Η μάρκα DIABLO ™ προσφέρει περισσότερα από δεκαοκτώ χρόνια εμπειρίας, τεχνολογίας και νίκης στους σημαντικότερους εθνικούς και διεθνείς αγωνες μοτοσυκλέτας.

DIABLO ROSSO

Τα ελαστικά με το όνομα DIABLO ROSSO ™ , τα οποία αποτελούν μέρος της οικογένειας DIABLO, είναι προσανατολισμένα για χρήση από μοτοσυκλέτες με καθαρά σπορ χαρακτήρα. Το όνομα DIABLO ROSSO ™ γεννήθηκε με σκοπό να τιμήσει το διακριτικό χρώμα της ιταλικής εθνικής ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού που από το 1922, ήταν το αγωνιστικό κόκκινο χρώμα (PANTONE® 185C).

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο επιλέγουν τα προϊόντα DIABLO ROSSO ™ ως εργοστασιακό εξοπλισμό για τα κορυφαία μοντέλα τους, ενώ πολλά έγκυρα διεθνή περιοδικά και ιστότοποι θεωρούν τα ελαστικά DIABLO ROSSO ™ σαν σημείο αναφοράς. Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς όπως τα DIABLO ROSSO ™ Corsa II, DIABLO ROSSO ™ III και DIABLO ROSSO ™ Scooter, αποτελούν τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία τους.

Η υψηλή απόδοση, καθενός από αυτά τα προϊόντα και η ικανότητα των μηχανικών της Pirelli να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς χρησιμοποιόντας πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες, βοήθησαν την οικογένεια προϊόντων DIABLO ROSSO ™ να φτάσει το σημαντικό ορόσημο της διάθεσης πέντε εκατομμυρίων ελαστικών ράντιαλ.

.

DIABLO ROSO IV

Η σημαντική αυτή επιτυχία επιτρέπει στην Pirelli να ανακοινώσει με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια την τέταρτη γενιά αυτής της οικογένειας ελαστικών, με την άφιξη του DIABLO ROSSO ™ IV, το νέο supersport ελαστικό που δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την ιστορία αυτής της επιτυχημένης σειράς. Ως άμεσος διάδοχος του DIABLO ROSSO ™ III, το DIABLO ROSSO ™ IV ανεβάζει την μπάρα στην κατηγορία ακόμα πιο ψηλά, ωθώντας τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς και πρόσφυσης στα υψηλότερα επίπεδα, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Το DIABLO ROSSO ™ IV είναι αφιερωμένο στους μοτοσυκλετιστές που αγαπούν ένα πιο δυναμικό στυλ οδήγησης, αναβάτες supersports, hypernaked ή σπορ adventure μοτοσυκλετών που απαιτούν από ένα ελαστικό υψηλό επίπεδο πρόσφυσης, σε όλους τους τύπους ασφάλτου και καιρικών συνθηκών, καθώς και ακριβές feedback και εξαιρετικό κράτημα για να αξιοποιούν στο έπακρο την υψηλή απόδοση των μοτοσυκλετών τους.

Επόμενο άρθρο »

Νέα Πάστα SR από τη Brembo

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα MT-07 έφτασε στην Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα