• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Με τον Rossi η Yamaha δεν ήταν "ολοκληρωμένη"
Νέα 16/02/2021 - 10:37

Ο Maverick Vinales πιστεύει πως η Yamaha μπορεί να είναι μια «ολοκληρωμένη ομάδα» το 2021, τώρα που έφυγε ο Valentino Rossi για την Petronas.

 

Η Yamaha υπέγραψε τον Fabio Quartararo στη θέση του Rossi, η παρουσία του οποίου (σύμφωνα με τον Maverick) υπονόμευε την ενότητα μέσα στην ομάδα, καθώς υπήρχε η ομάδα του Rossi και η άλλη ομάδα. Τώρα, ο Ισπανός θεωρεί ότι η Yamaha θα είναι περισσότερο ολοκληρωμένη ως ομάδα.

 

«Νομίζω ότι η ενότητα για εμάς είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και τα τελευταία τρία χρόνια ο καθένας τραβούσε το δρόμο του. Δεν ήμασταν μια ενωμένη ομάδα και τώρα νομίζω ότι όλοι θέλουν τα 20-25 άτομα που δουλεύουν για το εργοστάσιο να το κάνουν σαν μια ομάδα», σχολίασε στη χτεσινή παρουσίαση της Yamaha ο Vinales.

 

«Τώρα είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά σαν μια ομάδα και να ακολουθούμε την ίδια κατεύθυνση. Έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που πρέπει, γιατί πέρυσι ήμασταν καλοί σε έναν αγώνα και όχι στον άλλο και δεν μπορεί η μοτοσυκλέτα να είναι τόσο διαφορετική από μια πίστα σε άλλη».

Επόμενο άρθρο »

Ευχές για τα 42α γενέθλια στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Στο MotoGP έως το 2026!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα