• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test: Οι χρόνοι στις 15:00
Νέα 07/03/2021 - 15:05

Ο Aleix Espargaro και η Aprilia έκαναν την έκπληξη χτες, όμως θα καταφέρουν και σήμερα να κρατήσουν την πρώτη θέση στις δοκιμές; Από τη στιγμή που ακυρώθηκαν οι δοκιμές στην Μαλαισία, το Qatar είναι η πρώτη φορά που οι περισσότεροι ανεβαίνουν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Οι κανονικοί οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα είναι στην πίστα μαζί με τους δοκιμαστές, όπως ο Stefan Bradl της Honda (που αντικαθιστά και τον τραυματία Marc Marquez), το νέο δοκιμαστή της Yamaha Cal Crutchlow, τον Dani Pedrosa ΚΤΜ ή τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή των WSBK, Sylvain Guintoli.

Ο Crutchlow μοιράζεται τις πειραματικές M1 της Yamaha μαζί με άλλους δύο Ιάπωνες δοκιμαστές του εργοστασίου. Οι τρεις μοτοσυκλέτες έχουν το #T1 #T2 και #T3 στο φέρινγκ και στους χρόνους φαίνονται μόνο οι μοτοσυκλέτες και όχι ποιος την οδηγεί κάθε φορά.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε πριν από δύο ώρες και μόλις 12 οδηγοί έχουν γράψει χρόνο μέχρι τώρα. Στην πρώτη θέση είναι ο Johann Zarco με 1:55,796, ενώ τον πλησίασε για 9χιλ. ο Francesco Bagnaia, ο οποίος μπήκε δυνατά πάνω στην Ducati του και λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 15:00 πήρε την πρώτη θέση από τον Γάλλο με 1:55,560!

Στο 1:55 είναι και οι Pol Espargaro και Maverick Vinales, ενώ στο 1:56 – για την ώρα – είναι ο Nakagami, ο Lecuona, o Binder, ο Petrucci και ο Joan Mir.

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Repsol Honda στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα