• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Héctor Barberá: “Χρυσός” Οδηγός
Συνεργασία “Paginas Amarillas” και “Aspar Team”
Νέα 12/03/2010 - 09:59

Η Ducati Desmosedici με την οποία θα αγωνίζεται ο Héctor Barberá στα MotoGP, σίγουρα δεν θα περνάει απαρατήρητη. Η ομάδα του Barberá, η Aspar Team, ελπίζει φυσικά αυτό να συμβεί για τις καλές επιδόσεις του Hector, όμως μέχρι τότε η μοτοσυκλέτα θα ξεχωρίζει και για το ζωηρό κίτρινο χρώμα της.

Μετά από συμφωνία με την “Paginas Amarillas”, τον Ισπανικό τηλεφωνικό κατάλογο – κάτι σαν τον δικό μας “Χρυσό Οδηγό” - η ομάδα μετονομάστηκε σε Paginas Amarillas Aspar Team, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τις κατηγορίες 125 και Moto2. Η συμφωνία υπογράφτηκε στην Μαδρίτη τις προηγούμενες μέρες και ο Jorge Martínez ‘Aspar’ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι 'Paginas Amarillas' θα συνεχίσουν μαζί μας για ακόμα μια χρονιά. Φέτος δε, η προβολή που θα πάρουν θα είναι ακόμα μεγαλύτερη λόγω φυγικά της συμμετοχής μας στο MotoGP. Μακάρι να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε όσα προσφέρουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – ιδιαίτερα σε εμάς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά το 2010 και να έχουμε επιτυχίες.”

 

Ο Jorge Martínez ‘Aspar’ έτρεξε τον τελευταίο του αγώνα σε GP το 1997, όμως συνέχισε να πρωταγωνιστεί στον χώρο με την αγωνιστική ομάδα που δημιούργησε. Από τις τέξεις της έχουν περάσει πρωταγωνιστικά ονόματα των GP όπως οι Τoni Elias, Sebastian Porto, Fonsi Nieto, Pablo Nieto, Gélete Nieto, Randy De Puniet, Arnaud Vincent, Alex Debon, Emilio Alzamora, Jeronimo Vidal, Angel Rodriguez και άλλοι.

Επόμενο άρθρο »

Οι τελικοί χρωματισμοί των GSV-R του 2010!

« Προηγούμενο άρθρο

Σας παρουσιάζουμε το εργαλείο που θα οδηγήσει ο Kevin Schwantz στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα