• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
J. Lorenzo: Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου
Νέα 19/03/2010 - 08:54

‘Έχοντας τραυματισμένο το χέρι του από ατύχημα που είχε σε προπόνηση στο motocross, όπου και τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο test στη Sepang στο τέλος Φεβρουαρίου, ο Jorge Lorenzo επέστρεψε στη δράση στις δοκιμές του Qatar.

 

Ο πιο ανερχόμενος οδηγός του 2009 Jorge Lorenzo ήταν σε πολύ καλύτερη φόρμα από ότι περίμενε και ο ίδιος με αποτέλεσμα να βελτιωθεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Ο οδηγός της Fiat Yamaha τελείωσε τις δοκιμές στην 7η θέση από τους 17 οδηγούς με χρόνο 1:436 δευτερόλεπτα πίσω από τον Valentino Rossi

 

Ο ίδιος δήλωσε

"Αισθάνομαι πολύ ωραία που επέστρεψα δυναμικά και βασικά δεν περίμενα ότι μπαίνοντας στην πίστα σήμερα το χέρι μου θα ήταν τόσο καλά. Ο πόνος είχε αυξηθεί τις τελευταίες μέρες αρκετά και έκανα πολλές φυσιοθεραπείες προκειμένου να ανταπεξέλθω".

 

"Μπόρεσα να κάνω αρκετούς γύρους σήμερα και οι χρόνοι μου τελικά δεν ήταν τόσο κακοί. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω την κατάσταση μου έπειτα από την απουσία μου στο τελευταίο test. Η Dainese δημιούργησε ένα μεγαλύτερο γάντι για το χέρι μου λόγω του ότι μπορούσα να έχω κάποια προστασία στο χέρι μου πράγμα που δεν με δυσκόλεψε στο να μην μπορώ να στρίβω τη μοτοσυκλέτα μου όσο κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος".

Επόμενο άρθρο »

Ο καιρός για το Fast & Safe Track Day του Σαββάτου

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό αφιέρωμα από το Test στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα