• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με αισιοδοξία βλέπει το θέμα η Yamaha
Νέα 30/03/2010 - 14:07

Η εταιρεία των τριών διαπασών έχοντας κερδίσει τον τίτλο πέρυσι στα MotoGP και στα Superbike βλέπει με αισιοδοξία τους νέους κανονισμούς της Dorna και της FIM που θα ισχύσουν από το 2012. Η νέα έκδοση της αγωνιστικής R1 αποδίδει 228 ίππους στις 15.000σ.α.λ. σύμφωνα με την επίσημη και πρόσφατη αναφορά της Sterilgard Factory με την τρύπα στην κλίμακα της ισχύος να έχει καλυφθεί στο μεγάλο μέρος της.

 

Από την άλλη πλευρά η Μ1 των MotoGP ξεπερνάει τους 225 ίππους σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. Οπότε άμεσα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα νούμερα στις επιδόσεις είναι κοντά. Φυσικά, υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

 

Ο Herve Poncharal που είναι ο team manager της Monster Yamaha Tech3 δήλωσε ότι οι κανονισμοί θα φέρουν τα πράγματα στην ισορροπία που απαιτείται σ’αυτές τις περιπτώσεις.

 

Αν υπάρχουν δύο διαφορετικές μοτοσικλέτες (800cc και 1000cc) στην σχάρα της εκκίνησης θα πρέπει να προσφέρουν μάχες μέσα στον αγώνα χωρίς να υπάρχουν ανισότητες, διαφορετικά θα ο αγώνας δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για τους θεατές.

 

 

 

Κανείς δεν θα το ήθελε αυτό.  Θέλουμε περισσότερους αναβάτες και πιο έντονες μάχες για να αυξηθεί το θέαμα.

Επόμενο άρθρο »

Έκανε εγχείρηση ο Toni Elías!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι σκέφτεται η Honda για το 2012 ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα