• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Αυτή την εβδομάδα θέλω κάτι παραπάνω από βάθρο!
Miller: Είμαι βέβαιος ότι στο 2ο Αγώνα θα τα πάμε καλύτερα!
Νέα 31/03/2021 - 16:43

Παρά το ότι δυο αναβάτες της βρέθηκαν στο βάθρο με την εκκίνηση του Πρωταθλήματος, στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, εν τούτοις στην Ducati δεν είναι 100% ικανοποιημένοι. Οι «κόκκινοι» περίμεναν τη νίκη, η οποία όμως πέταξε και στεφάνωσε τον Maverick Vinales και την Yamaha, που πραγματικά εντυπωσίασαν όλους στο paddock.

Ο Pecco Bagnaia, στο ντεμπούτο του ως εργοστασιακός οδηγός, ξεκίνησε πολύ δυνατά τον Αγώνα της Κυριακής και ήταν επικεφαλής για το μεγαλύτερο διάστημά του. Ωστόσο όταν τον έφτασε ο Vinales, δεν είχε τη δυναμική να του αντισταθεί και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Ισπανού. Τώρα, στον επόμενο Αγώνα στο Qatar αυτή την εβδομάδα, ο Bagnaia θέλει το κάτι παραπάνω!

«Την περασμένη εβδομάδα έφτασα πολύ κοντά στην πρώτη μου νίκη στο MotoGP, αλλά δυστυχώς η στρατηγική που ακολούθησα δεν ήταν η σωστή. Πίεσα πολύ στην αρχή κι έτσι δεν μπορούσα να κρατήσω τον ίδιο ρυθμό στο τέλος. Πάντως ανέβηκα στο βάθρο κι αυτό με χαροποίησε, αφού ήταν ωραίος τρόπος για να ξεκινήσω τη νέα μου περιπέτεια με την Ducati. Πάντως αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα κυνηγήσω το κάτι παραπάνω!»

Ο Jack Miller ακολούθησε διαφορετική στρατηγική, αλλά ούτε του Αυστραλού του βγήκε, αφού πήρε την ένατη μόλις θέση. Και ο Miller ήταν για πολλούς το μεγάλο φαβορί του Αγώνα για την πρώτη θέση…

«Ο Αγώνας δεν πήγε όπως θέλαμε. Μετά την καλή παρουσία στις ελεύθερες δοκιμές και τις καλές κατατακτήριες, ήλπιζα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς αν και ήμουν καλός στην αρχή, δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα στο δεύτερο μισό. Το καλό είναι ότι τώρα έχουμε την τηλεμετρία του Αγώνα για να δούμε τι έγινε και πάνω σ’ αυτή θα δουλέψουμε για να βρούμε λύσεις. Είμαι βέβαιος ότι στο δεύτερο Αγώνα μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας KRT

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία Motul και HRC με στόχο την κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα