• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πιο γρήγορος από την προηγούμενη Κυριακή
Αλλά όχι αρκετά γρήγορος…
Νέα 05/04/2021 - 10:14

Τα πράγματα για τον Valentino Rossi ήταν πολύ δύσκολα στο χτεσινό Αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε από την κακή 21η θέση και στο τέλος τερμάτισε εκτός βαθμών, στην 16η θέση. «Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Όταν ξεκινάς από τόσο πίσω δεν είναι εύκολο», παραδέχτηκε. «Έχασα πολύ χρόνο στους πρώτους γύρους και δεν ήμουν καλός με τα καινούργια ελαστικά, ενώ οι άλλοι ήταν. Ειλικρινά περίμενα περισσότερα».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν πήρα ούτε ένα βαθμό. Ήταν δύσκολος Αγώνας. Πρέπει να βρούμε παραπάνω πρόσφυση στο πίσω μαλακό ελαστικό. Ήμουν πιο γρήγορος από την προηγούμενη Κυριακή, αλλά όχι αρκετά γρήγορος. Δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά που είχαμε καιρό να κάνουμε. Κάναμε ένα βήμα, αλλά ήταν πια αργά. Περίμενα ότι ίσως θα ήμουν στη δεκάδα, αλλά τελικά ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενα».

Ο Ιταλός δεν ήταν ευχαριστημένος και συνέχισε: «Το μόνο πράγμα που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε». Σε δύο εβδομάδες το MotoGP θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι, από το Portimao πρώτα. «Δεν είναι εύκολο να κάνεις προβλέψεις», πρόσθεσε ο Valentino.

«Στη θεωρία θα τα πάμε καλύτερα κι ελπίζω ότι θα έχουμε ένα κανονικό Πρωτάθλημα και ότι ο Covid δεν θα μας αναγκάσει να ακυρώσουμε Αγώνες και να οδηγήσουμε δύο φορές στην ίδια πίστα». Τέλος, ένα σχόλιο για τον Quartararo: «Ο Fabio έκανε φανταστικό Αγώνα. Ήταν δυνατός και την προηγούμενη Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Αν είμαι αργός και στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK, Επεισόδιο 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα