• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΕΔ2
Ο Sam Lowes κυρίαρχος της Παρασκευής
Νέα 28/05/2021 - 17:56

Καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση κατά τις ΕΔ1 το πρωί και την πρώτη θέση στις ΕΔ2 (καθώς και στους συνδυασμένους χρόνους), ο Sam Lowes αναδείχθηκε κυρίαρχος της πρώτης μέρας του αγωνιστικού τριημέρου.

Στην αρχή του session πρώτος βρέθηκε ο Bo Bendsneyder για να ξεπεραστεί άμεσα από τον Raul Fernandez, ο οποίος με χρόνο 1:52.008, τον οποίο βελτίωσε αργότερα σε 1:51.569. Ο Raul Fernandez οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος του session και κατάφερε να σώσει μια πτώση με στυλ που θυμίζει πολύ τον Marc Marquez προ του τραυματισμού του. Έχασε το μπροστινό μέρος και ενώ φαινόταν ότι είχε πάρει τον δρόμο του για την αμμοπαγίδα κατάφερε να κρατηθεί όρθιος και να συνεχίσει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Sam Lowes εξαπέλυσε την επίθεσή του και βρέθηκε στην κορυφή, αρχικά με χρόνο 1:51.521, τον οποίο βελτίωσε σε 1:51.385, σφραγίζοντας την πρώτη θέση. Δεύτερος τελικά ήταν ο Raul Fernandez, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Jorge Navvaro.

Ο Marco Bezzechi, o πρώτος Ιταλός αναβάτης, στην 4η θέση, είχε μια στιγμή αντίστοιχη με του Quartararo στις ΕΔ2, όταν βρισκόταν σε ένα γρήγορο γύρο, που τελικά κόπηκε από τον πιο αργά κινούμενο Marcel Schrotter. Πίσω του, την πεντάδα έκλεισε ο Tony Arbolino.

Ο νικητής της Jerez, Fabio Di Giannantonio, βρέθηκε στην 6η θέση, μπροστά από τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Remy Gardner, και τον Xavi Vierge. 

Ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, Joe Roberts, είχε πτώση στην 3η στροφή, 24 λεπτά πριν το τέλος του session και τελικά αρκέστηκε στην 9η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Marcel Schrotter.

Πτώση είχε επίσης ο παλιός πρωταθλητής των 125cc, Τomas Luthi, ο οποίος έπεσε στην 8η στροφή, 18 λεπτά πριν το τέλος και τελικά έμεινε στην 26η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Έχουμε κάτι καινούριο για το Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα