• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Estoril
Θριαμβευτής ο Rea σε superpole race και δεύτερο αγώνα
Νέα 30/05/2021 - 21:39

Με τολμηρή επιλογή ελαστικών, ο Jonathan Rea κυριάρχησε σήμερα τόσο στον superpole race, όσο και στον δευτερο αγώνα του Estoril. Στον superpole race ήταν ο μόνος αναβατηε από τις δύο πρωτες σειρές της εκκίνησης που επέλεξε το SC0 ελαστικό, ένα ρίσκο που απέδωσε. 

Στην αρχή, ο Rea δέχτηκε πιεση από τους Scott Redding,  To park Razgatlioglu και Michael Ruben Rinaldi. Σύντομα, ο. Redding και Razgatlioglu τον προσπέρασαν και άρχισαν να μάχονται μεταξυ τους για την πρώτη θέση. Μετά από λάθος του Redding στην 6η στροφή, ο Rea και ο Garrett Gerloff πέρασαν μπροστά του, αν και ο Redding απάντησε άμεσα και πέρασε τον Gerloff. 

Εκείνη την στιγμή, στην πρωτη στροφή, ο Rea κατάφερε να περάσει τον Razgatlioglu και να πάρει την νίκη στον superpole race. Ο Razgatlioglu παρέμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Redding.

Ο δεύτερος αγώνας ξεκίνησε μεν τον Razgatlioglu να λαμβάνει διπλή ποινή long lap για πρόωρη εκκίνηση. 

Πρώτος έστριψε ο Redding, ενώ ο Rea έχασε χρόνο στην τέταρτη στροφή, όταν τον ώθησε εκτός γραμμής ο Michael Ruben Rinaldi. Μετά από αυτό ο Rinaldi βρέθηκε δεύτερος αλλά μια επαφή με τον Garrett Gerloff προκάλεσε την πτώση και των δύο στον δεύτερο γυρο. 

Ο  Rea πλησίαζε τον Redding και ξεκίνησαν μάχες μεταξυ τους, ώσπου ο Redding έχασε το μπροστινό της Panigale V4 του και έπεσε. 

Αυτό επέτρεψε στον Chaz Davies να παρει την δεύτερη θέση, μπροστά από τον Razgatlioglu, ο οποίος ανέκαμψε μετά την διπλή ποινή του. 

Ο  Alex Lowes τερμάτισε τέταρτος, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Andrea Locatelli. O Michael Van Der Mark βγήκε 6ος, ενώ ο Alvaro Bautista ξεκίνησε από την 18η θέση για να τερματίσει 7ος. Ο Tom Sykes βρέθηκε στην 8η θέση, μπροστά από τον Eugene Laverty, ενώ την δεκαδα έκλεισε ο Tito Rabat. 

 

Επόμενο άρθρο »

Έπρεπε να γίνουν οι αγώνες μετά το θάνατο του Dupasquier;

« Προηγούμενο άρθρο

Σε άλλον αγώνα ο Quartararo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα