• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Περιστεράς 6ος στη βαθμολογία του Ευρωπαϊκού
Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021
Νέα 08/07/2021 - 12:33

 

Μετά τη δεύτερη αγωνιστική συνάντηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021, που έγινε στην πίστα του Donington στην Μ.Βρετανία, μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK, συμπληρώθηκαν οι 4 πρώτοι από τους 12 Αγώνες που περιλαμβάνει ο θεσμός που στέλνει απευθείας τον πρώτο της τελικής βαθμολογίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300, ως οδηγό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha.

 

O 16χρονος Έλληνας Πρωταθλητής που συμμετέχει σε αυτό το Πρωτάθλημα, έδειξε από την πρώτη επίσημη δοκιμή ότι μπορεί να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και είναι ήδη έχει διεκδικήσει τη νίκη στον 4ο Αγώνα στο Ντόνινγκτον και το βάθρο στο Μιζάνο.

Είναι μάλιστα ανάμεσα στους 9 (από τους 27 οδηγούς) που έχουν οδηγήσει την κούρσα κάποιου Αγώνα τουλάχιστον για ένα γύρο.

Παρά την ατυχία στο Μιζάνο και την αδικία στο Ντόνιγκτον, είναι στους 5 που έχουν πάρει βαθμούς και στους 4 Αγώνες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας στους -35 βαθμούς από τον Ισπανό Garcia Abella που προηγείται και στους -17 από τον 2ο Seabright. 

Εκκίνηση στο Ντόνιγκτον
Εκκίνηση στο Ντόνιγκτον

Με 8 Αγώνες να απομένουν από τις επόμενες 4 αγωνιστικές συναντήσεις, όλα είναι πιθανά, καθώς ο Έλληνας οδηγός έχει αφήσει εκτός των άλλων πολύ θετικές εντυπώσεις και οι χρόνοι του σε ταχύτερο γύρο είναι πάντα ανάμεσα στους πρώτους.

΄Αλλωστε δεν ε΄ιναι τυχαίο το ότι ο Gianluca Montiron, ο υπεύθυνος της διεξαγωγής του θεσμού, έστειλε στο website μας mail στο οποίο αναφέρεται στον Γιάννη Περιστερά με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δείτε στο άρθρο μερικές ωραίες φωτογραφίες από τους δύο Αγώνες του Ντόνιγκτον, σε βρεγμένο και στεγνό και στο επισυναπτόμενο αρχείο τη βαθμολογία αναλυτικά.

Με το #41 πάντα στο γκρουπ των πρώτων
Με το #41 πάντα στο γκρουπ των πρώτων

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Γαλακτοποιήματα Πάτσης, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, Andeli Moto Touring, Visit Greece, REPSOL Petrolmak S.A., TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, SHOEI, KARASSULIS International Transport, SP Spiliotis, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.

Παντός καιρού, εντυπωσίασε και στο βρεγμένο
Παντός καιρού, εντυπωσίασε και στο βρεγμένο
Με το άσπρο SHOEI X-Spirit III στην 4η θέση
Με το άσπρο SHOEI X-Spirit III στην 4η θέση
Άψογο στυλ στην έξοδο της στροφής
Άψογο στυλ στην έξοδο της στροφής
Στον τερματισμό 4 δέκατα πίσω από τη θέση που είχε στην προηγούμενη στροφή
Στον τερματισμό 4 δέκατα πίσω από τη θέση που είχε στην προηγούμενη στροφή
Σύντομα θα έλθει και η νίκη!
Σύντομα θα έλθει και η νίκη!

Επόμενο άρθρο »

Nakagami: Λιγότερο από 5 στα 10 για την σεζόν μέχρι τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Όχι του Razgatlioglu στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα