• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλαγές στα μοντέλα της BMW για το 2022
Νέα Αγοράς 16/07/2021 - 22:00

Η BΜW Motorrad ανακοίνωσε από τώρα τις αλλαγές και αναβαθμίσεις που θα κάνει στα μοντέλα και το διαθέσιμο εξοπλισμό για το 2022.

Η πρακτική της πρώιμης αναγγελίας των αλλαγών στα μοντέλα της επόμενης χρονιάς είναι συνήθης για την εταιρία από τη Βαυαρία και ειναι πολύ καλή για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές γιατί μπορούν να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν τώρα τη μοτοσυκλέτα που του ενδιαφέρει η αξίζει να παραγγείλουν την επόμενη έκδοση. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραγγείλουν, μέσα από το δίκτυο της BMW, τα νέα 2022 μοντέλα από φέτος Αύγουστο.

 

Από τις αλλαγές οι σημαντικότερες, σε ότι αφορά το πλήθος αλλαγών και την εμπορικότητα του μοντέλου στην Ελλάδα ειναι οι παρακάτω:

Η δημοφιλής σειρά R 1250 GS μένει ουσιαστικά ίδια με μόνη αλλαγή την διάθεση της βάσης για αλουμινένιες βαλίτσες στον προαιρετικό εξοπλισμό. 

Triple Black με Black storm metallic
Triple Black με Black storm metallic

Η σπορ S 1000 RR έχει δεχθεί αρκετές αλλαγές κυρίως σε ότι αφορά τη διάθεση αρκετών εξαρτημάτων της σειράς Μ σαν στάνταρ ή σαν προαιρετικός εξοπλισμός.

  •  -  Συγκεκριμένα στο στάνταρ εξοπλισμό το μοντέλο 2022 περιλαμβάνει το M Chassis kit με ρύθμιση ύψους πίσω ανάρτησης και στον προαιρετικό εξοπλισμό τα παρακάτω πακέτα.
  •  -  Dynamic package με νέο περιεχόμενο: Riding Modes Pro, DDC, cruise control, θερμαινόμενα γκριπ.
  •  -  Race package με αλυσίδα M Endurance + σπορ τελικό εξάτμισης ή σύστημα εξάτμισης M Titanium.
  •  -  M package με σέλα M Sports, ελαφριά μπαταρία M, M GPS καταγραφικό γύρων (laptrigger), τροχούς M Carbon ή σφυρήλατους τροχούς M, νέα τάπα ρεζερβουάρ σε μαύρο χρώμα.
  •  -  Billet pack με νέο περιεχόμενο: αναδιπλούμενες μανέτες M (φρένου/συμπλέκτη), μαρσπιέ M αριστερό/δεξί, M Brake δεξί προστατευτικό μανέτας φρένου. 

 

S 1000 XR
S 1000 XR

H σειρά F 750 GS, F 850 GS και F 850 GS Adventure τώρα θα έχουν και μια νέα έκδοση την Triple Black με Black storm metallic που περιλαμβάνει προστατευτικές  χούφτες στις στάνταρ εκδόσεις και επιπλέον διπλή σέλα για την Adventure.

 

Οι F 900 R και F 900 XR  θα ειναι διαθέσιμες σε νέες εκδόσεις Exclusive με Blue stone metallic και Sport με Light white /Racing blue metallic/Racing red περιλαμβάνει ποδιά κινητήρα, για την R και Triple Black με Black storm metallic που περιλαμβάνει και προστατευτικές χούφτες για την XR.

 

Η σειρά R nineT Scrambler και R nineT Urban GS θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικού εξοπλισμού με Offroad ελαστικά για το 2022.

 

Για τη σειρά R 18 & R 18 Classic η BMW ανακοινωσε αρκετές μικροαλλαγές και νέες δυνατότητες παραγγελίας με προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού και χρωμάτων.

 

R nineT Urban GS
R nineT Urban GS

Τέλος αλλαγές με νέα χρώματα και στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού έχουν δεχθεί και τα μοντέλα G 310 GS & R, S 1000 XR, R 1250 RT & RS.

R 18 Classic
R 18 Classic

Επόμενο άρθρο »

MotoCert F.I.X - Σύστημα μέτρησης για scooter

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ MRA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα