• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Assen Δεύτερος Αγώνας
Χατ-τρικ για τον Jonathan Rea
Νέα 25/07/2021 - 19:22

Δραματικά ξεκίνησε ο δεύτερος αγώνας του Assen για τα Superbikes. Στην πρώτη στροφή, ο Garrett Gerloff συγκρούστηκε με τον Toprak Razgatlioglu, ένα περιστατικό για το οποίο ο Αμερικανός αναβάτης έλαβε ποινή περάσματος από τα pits. Ο Razgatlioglu εγκατέλειψε τον αγώνα. 

Το περιστατικό ανάγκασε τον Rea να πέσει στην όγδοη θέση, από την πρώτη στην οποία ξεκίνησε, ενώ ο Andrea Locatelli βρέθηκε στην κορυφή του αγώνα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πήρε τέσσερις γύρους στον Rea να ξαναφτάσει στην δεύτερη θέση και κατάφερε να περάσει τον Locatelli στον 12ο γύρο. Η νίκη αυτή του Rea ήταν η 199η φορά που ανεβαίνει στο βάθρο στα Superbikes. 

O Andrea Locatelli προσπάθησε να ακολουθήσει τον Rea για λίγο, αλλά σύντομα βρέθηκε υπό απειλή από τον Scott Redding. O Redding τον προσπέρασε στον 19ο γύρο και τερμάτισε δεύτερος, με τον Locatelli να κατακτά το πρώτο του βάθρο στα Superbikes. 

O Chaz Davies τερμάτισε τέταρτος, μόλις ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Alvaro Bautista που είχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν στην πέμπτη θέση. 

Πίσω από τον Bautista εκτυλισσόταν μια μεγάλη μάχη για την έκτη θέση, η οποία τελείωσε όταν ο Tom Sykes έπεσε στο τελευταίο σικέιν, ενώ μαχόταν με τους Michael Van Der Mark, Alex Lowes και Michael Ruben Rinaldi. 

Τελικά ο Ολλανδός Van Der Mark πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Lowes και τον Rinaldi. 

Την δεκάδα έκλεισαν ο Axel Bassani και ο Leon Haslam. 

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο 14χρονος Hugo Millan στην Αραγκόν

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Assen Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα