• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ2
Στην κορυφή ο Zarco, 1-2-3 για την Ducati
Νέα 17/09/2021 - 16:40

Με την πίστα να είναι ακόμα βρεγμένη, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν για να πραγματοποιήσουν τις ΕΔ2. Οι χρόνοι, όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπόρεσαν να αγγίξουν τους πρωινούς, όμως οι αναβάτες πήραν πολύτιμη εμπειρία στο βρεγμένο Misano, σε περίπτωση που την Κυριακή επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες. 

Οι Ducati κυριάρχησαν σε αυτό το session με τους Jack Miller, Francesco Bagnaia και Johann Zarco να ανταλλάζουν θέσεις στην κορυφή, ενώ κοντά τους βρισκόταν και ο Marc Marquez. Νωρίς είχε πτώση στην πρώτη στροφή ο Enea Bastianini, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 

Την κορυφή κατέκτησε τελικά ο Johann Zarco, με χρόνο 1:42.097, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Francesco Bagnaia (1:42.650) και Jack Miller (1:42.719) κάνοντας το 1-2-3 για την Ducati. O Joan Mir έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, περνώντας τον Marc Marquez. O Miguel Oliveira, που ολοκλήρωσε τους περισσότερους γύρους στις ΕΔ2 (22) πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Danilo Petrucci, που είναι βετεράνος της πίστας και πάντα αποδίδει καλά στο βρεγμένο. Ο Aleix Espargaro είχε ένα ήσυχο session, παίρνοντας την 8η θέση, ενώ ο Iker Lecuona, είχε επίσης ένα καλό session και είχε ανέβει στην πέμπτη θέση, μέχρι που μια πτώση στην 1η στροφή 12 λεπτά πριν το τέλος, ανέκοψε την πορεία του. Τελικά ο νεαρός Ισπανός αναβάτης πήρε την 9η θέση, συνεχίζοντας να δείχνει σημάδια βελτίωσης, ειδικά στο βρεγμένο. Την δεκάδα έκλεισε ο Alex Marquez.

O Franco Morbidelli βρέθηκε σε καλύτερη θέση από το πρωί, καθώς ήταν 13ος, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 16ος. O Fabio Quartararo συνεχίζει την κακή του σχέση με το βρεγμένο, καθώς πήρε την 18η θέση, πίσω από τον Maverick Viñales. O Andrea Dovizioso πήρε την 21η θέση.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα