• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Jerez: Νίκη και στον δεύτερο αγώνα για τον Toprak Razgatlioglu
Νέα 26/09/2021 - 19:55

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα σήμερα, αυτή την φορά με διαφορετικό αντίπαλο. Έστριψε από την αρχή πρώτος, μπροστά από τον Jonathan Rea, με τον τελευταίο να επιτίθεται στην 6η στροφή του πρώτου γύρου, αλλά ο Τούρκος αναβάτης κατάφερε να κρατηθεί μπροστά και μάλιστα να κάνει μια μικρή διαφορά. Ο Michael Ruben Rinaldi πέρασε τον Rea για την δεύτερη θέση στους πρώτους γύρους.

Πίσω από τον Rinaldi, o Scott Redding πέρασε και αυτός τον Rea και παραλίγο να βρεθεί και μπροστά από τον Rinaldi μετά από ένα λάθος του τελευταίου στην 6η στροφή του 6ου γύρου. Ο Rinaldi κρατήθηκε μπροστά μέχρι την 13η στροφή, οπού ο Redding πέρασε δεύτερος. Ο Redding άρχισε να πλησιάζει τον Razgatlioglu και κατάφερε να βρεθεί μπροστά του 17ο γύρο, με τον Razgatlioglu να περνάει και πάλι μπροστά έναν γύρο αργότερα. Ο Redding συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος, με τον Razgatlioglu όμως να αντέχει και να καταφέρνει να παίρνει την δεύτερή του νίκη σήμερα, αυξάνοντας έτσι την βαθμολογική του διαφορά. 

O Αlvaro Bautista κατάφερε να πάρει το δεύτερό του βάθρο σε τέσσερις αγώνες, καθώς ήταν πολύ γρήγορος από την μέση του αγώνα και μετά και ανέβαινε ταχύτατα θέσεις. Το τελευταίο του θύμα ήταν ο Andrea Locatelli, που τερμάτισε τέταρτος. Ο Jonathan Rea πήρε τελικά την πέμπτη θέση, αλλά έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοσή του σήμερα (2ος και 5ος) καθώς, όπως δήλωσε, "Η πίστα αυτή ποτέ δεν ήταν ιδανική για εμάς".

O rookie Axel Bassani συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις παίρνοντας την 6η θέση, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi. Ο Michael Van Der Mark ήταν η κορυφαία BMW στην 8η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Loris Baz (αντικαθιστώντας τον Chaz Davies) πετυχαίνοντας άλλον έναν τερματισμό μέσα στην δεκάδα, την οποία έκλεισε και πάλι ο Garrett Gerloff.

Επόμενο άρθρο »

Η στιγμή που ο Paolo Ciabbati θεωρεί ότι η Ducati έχασε τον τίτλο του 2021

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Jerez Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα