• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: MotoGP ΕΔ3
Εκπληκτικός ο Jack Miller με σχεδόν 7 δέκατα διαφορά!
Νέα 02/10/2021 - 19:25

Όλοι οι αναβάτες (πέραν του Danilo Petrucci και του Andrea Dovizioso) βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με χθες, δίνοντάς μας ένα εκπληκτικό session με πολλούς γρήγορους γύρους και ανατροπές μέχρι το τέλος. 

Στα αρχικά στάδια κανείς δεν μπορούσε να περάσει τον χθεσινό χρόνο του Marc Marquez, με τον Ισπανό αναβάτη να παραμένει άνετα στην πρώτη θέση των συνδυασμένων χρόνων, ενώ στο δέκατο λεπτό κατάφερε να βρεθεί και στην πρώτη θέση των ΕΔ3.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 28ο λεπτό, ώστε ο Takaaki Nakagami, ο οποίος είχε περάσει στην πρώτη θέση των ΕΔ3 15 λεπτά νωρίτερα, να καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των συνδυασμένων χρόνων, με 2¨03.739. Όμως 4 λεπτά αργότερα, ο Jack Miller πέρασε μπροστά με 2¨03.549. Όμως ο Αυστραλός αναβάτης δεν σταμάτησε εκεί. Στις τελευταίες επιθέσεις των αναβατών, στον προτελευταίο του γύρο, ο Miller ήταν στον πρώτο τομέα, μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον προηγούμενό του χρόνο και συνέχισε με αυτό τον ρυθμό μέχρι την γραμμή του τερματισμού, κάνοντας έναν εκπληκτικό γύρο (2¨02.923) και κατέκτησε την πρώτη θέση, τόσο των ΕΔ3 όσο και των συνδυασμένων χρόνων, με διαφορά 0,679 από τον δεύτερο, Takaaki Nakagami (2¨03.602)! Ο Αlex Rins ήταν εκπληκτικός κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, ανέβηκε στην δεύτερη θέση, την οποία τελικά έχασε για ένα δέκατο από τον Nakagami, περιοριζόμενος στην τρίτη θέση (2¨03.727).

O Marc Marquez βελτίωσε τον χρόνο του από χθες σε 2¨03.804 αλλά αυτό ήταν αρκετό μόνο για να του δώσει την τέταρτη θέση. Η δουλειά έγινε όμως για τον Ισπανό αναβάτη, καθώς περνάει απευθείας στις ΚΑΤ2, μπροστά από τον Johann Zarco που για άλλη μια φορά (αν και βρισκόταν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του session στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας) αναρριχήθηκε εκεί στο τέλος των ΕΔ. 

Ο Fabio Quartararo, μετά τα σκληρά σχόλια που έκανε για την κατάσταση της πίστας, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Pol Espargaro, συνεχίζοντας μια καλή εμφάνιση. Όγδοος ήταν ο Brad Binder, ο οποίος κατάφερε να μπει στην δεκάδα στον τελευταίο γύρο του, εκτοπίζοντας τον ομόσταυλό του, Miguel Oliveira. Ο Francesco Bagnaia πήρε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Jorge Martin.

O Enea Bastianini είχε ένα καλό session, βρέθηκε μέσα στην δεκάδα αλλά τελικά εκτοπίστηκε στην 12η θέση κατά τους τελευταίους γύρους, όπως και ο Franco Morbidelli που έφτασε στην 7η θέση, για να καταλήξει τελικά 14ος, μπροστά από τον Valentino Rossi. Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του Aleix Espargaro ο οποίος έπεσε στην 12η στροφή, 8 λεπτά πριν το τέλος και τελικά πήρε την 19η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα