• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Χρειαζόμαστε μια μοτοσυκλέτα για να παλέψουμε τις Ducati
Νέα 15/11/2021 - 11:18

O Fabio Quartararo έκλεισε μια εκπληκτική σεζόν την Κυριακή στην Valencia, κατά την οποία κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα ο Γάλλος αναβάτης ήλπιζε να ανέβει στο βάθρο, αλλά αναγκάστηκε να περιοριστεί στην πέμπτη θέση, πέντε δευτερόλεπτα πίσω από την Ducati του Francesco Bagnaia. 

"Το σημερινό πρόβλημα ξεκινάει από το πρόβλημα στις κατατακτήριες", δήλωσε μετά τον αγώνα ο Quartararo. "Σε μια πίστα σαν την Valencia, που είναι δύσκολο να προσπεράσεις, δεν μπορείς να ξεκινήσεις από πίσω και να ανέβεις. Αν δούμε την κατάταξη υπάρχουν τρεις Ducati στις τρεις πρώτες θέσεις, όπως και χθες. Αυτό το Σαββατοκύριακο μας δίδαξε σίγουρα αρκετά για το μέλλον. Δεν ανησυχώ, αλλά χρειαζόμαστε μια μεγάλη αλλαγή για το 2022, ακόμα και αν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ".

" Πάντα φέτος έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Ακόμα γκαι σήμερα έδωσα τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να αντιμετωπίσω τις Ducati. Από έξω είναι δύσκολο να καταλάβεις τις δυνατότητες των Ducati στο στρίψιμο, στο φρενάρισμα και στα ηλεκτρονικά, ακόμα και αν έχουν πολύ περισσότερα από ότι εμείς. Στην Yamaha ξέρουμε σε τι να εστιάσουμε. Το έχουμε πει στην ομάδα πολλές φορές και νομίζω ότι ξέρουν τι πρέπει να γίνει ".

"Στο παρελθόν, όποτε ζητούσα κάτι από την Yamaha τα βρίσκαμε στην μέσημέση, όπως στο Qatar με την συσκευή holeshot. Τι να πω. Έχουμε πολλά θετικά αλλά και αδυναμίες να δουλέψουμε στο μέλλον, ώστε να μπορούμε να παλέψουμε με τους άλλους πιο εύκολα, χωρίς να φτάνουμε στο όριο ".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Όλοι θέλουν να είναι σε μια Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο ρεκόρ διάρκειας αγώνα από τον Bagnaia και τη Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα