• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένας Έλληνας στο Moda e Motori Magazine!
Ο Δ.Διατσίδης στην Ειδική Έκδοση του Νοεμβρίου 2021
Νέα Αγοράς 23/11/2021 - 00:25

Το Ιταλικό περιοδικό “Moda e Motori Magazine” (ΜΜΜ) επέλεξε να συνεργαστεί με έναν Έλληνα δημοσιογράφο για την Ειδική Έκδοση του Νοεμβρίου 2021, η οποία κυκλοφορεί σήμερα σε 100,000 φύλλα και θα διανέμεται από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στους επισκέπτες της Έκθεσης EICMA του Μιλάνου. 


“Το κύριο θέμα του περιοδικού, που κοσμεί και το εξώφυλλο είναι ο Valentino Rossi: the Yellow boy, ενώ στην ύλη φιλοξενούνται συνεντεύξεις των Alberto Vergani, Graziano Milone και Pino Lerario. Η μόδα, τα μοτέρ, η περιέργεια και τα ρολόγια συμπληρώνουν το περιεχόμενο και ο Δημήτρης Διατσίδης, ειδικός στη μοτοσυκλέτα, στις πίστες και σχολιαστής του MotoGP για την Ελληνική Τηλεόραση, είναι ο δημιουργός των περιεχομένων αυτής της Ειδικής Έκδοσης”, αναφέρει το περιοδικό στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στα θέματα και μια δοκιμή και αναφορά στο σχεδιασμό της Ducati Monster, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Τοσκάνης.

Όσοι βρεθείτε στην EICMA αναζητείστε το περιοδικό, ενώ το website μας θα αναδημοσιεύσει στα Ελληνικά τα άρθρα της έκδοσης τις επόμενες μέρες, μετά την Έκθεση.

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Yamaha MT-09 και MT-03 νέες εκδόσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Μπότες Sidi Performer

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα