• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Toprak Razgatlıoğlu Yamaha R1 World Championship Replica
Νέα Αγοράς 06/12/2021 - 14:41

Η Yamaha Motor Europe και η Pata Yamaha με την ομάδα Brixx WorldSBK, ανακοίνωσαν τη δημιουργία δημιουργία μιας περιορισμένης παραγωγής Toprak Razgatlıoğlu Yamaha R1 World Championship Replica.

Στην παρουσίαση, που έγινε διαδικτυακά ανακοινώθηκε ότι αυτή η μοναδική και για χρήση μόνο σε πίστα μοτοσυκλέτα θα κατασκευαστή σε μόλις 21 κομμάτια. Αφορμή για την κατασκευή της αποτέλεσε το η τριπλή νίκη της Yamaha με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναβατών, με τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο του Τούρκου αναβάτη, του Πρωτάθληματος Κατασκευαστών WorldSBK το πρώτο της Yamaha από το 2009 και του πρωταθλήματος ομάδων από την ομάδα Pata Yamaha Brixx WorldSBK.

Καθεμία από αυτές τις μοναδικές Yamaha R1 θα κατασκευαστεί στο Crescent Racing PRO SHOP, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που συγκεντρώθηκαν από την εμπλοκή της Yamaha στο WorldSBK τα τελευταία έξι χρόνια.

To αποτέλεσμα είναι η απόλυτη Replica της WorldSBK R1, με απόδοση 205 ίππων στον πίσω τροχό (αύξηση 20 ίππων σε σχέση με τη στάνταρ R1) με γραμμική ροπή χάρη στην εξάτμιση προδιαγραφών WorldSBK της Akrapovic και στην τελευταία έκδοση της αγωνιστικής ECU GYTR, επίσης το πλήρες βάρος είναι κάτω από 175 κιλά, μια σημαντική μείωση 26 κιλών από τη στάνταρ R1.

Η σημαντική μείωση βάρους σε συνδυασμό με τις πολύ καλές αναρτήσεις της Ohlins, την εργοστασιακή προδιαγραφών WorldSBK κάτω πλάκα πιρουνιού και τους σφυρήλατους τροχούς της Marchesini βοηθάνε στην σημαντική βελτίωση της ήδη εξαιρετικής οδικής συμπεριφοράς της R1.

Για να ταιριάζει η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στα φρένα με τις εκπληκτικές επιδόσεις του Razgatlıoğlu , η Replica έχει φρένα Racing της Brembo που εγγυώνται μεγάλη δύναμη πέδησης σε συνδυασμό με εξαιρετική αίσθηση και αντοχή στις σκληρές συνθήκες μέσα στην πίστα.

Επίσης προσοχή έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια με την βαφή να είναι εξαιρετικής ποιότητας και αρκετά εξαρτήματα να είναι από τιτάνιο.

Τέλος για να ξεχωρίζει και οπτικά η Replica είναι βαμμένη στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό με τη μοτοσυκλέτα του Toprak.


Οι αγοραστές της Toprak Replica Limited Edition R1 θα πάρουν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και τα παρακάτω μοναδικά στοιχεία:

  •    -  Σήμα περιορισμένης έκδοσης και πιστοποιητικό κατασκευής με υπογραφή του τεχνικού
  •    -  Πιστοποιητικό, κορνιζαρισμένο, με τον αύξοντα αριθμό τον αριθμό πλαισίου και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη υπογεγραμμένο προσωπικά από τον Razgatlıoğlu και τον Διευθυντή της Ομάδας PaulDenning.
  •    -  Πάσο εισόδου VIP για δύο άτομα με επίσκεψη στο pit-box και την ευκαιρία συζήτησης με τον Razgatlıoğlu σε ένα αγώνα, επιλογής του αγοραστή, στο WorldSBK 2022.
  •    -  Εξατομικευμένη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και ημέρα προπόνησης αναβάτη ένας προς έναν με τον James Hillier η τον Niall Mackenzie της Crescent Yamaha (μόνο σε πίστα στο Ηνωμένο Βασίλειο).
  •    -  Ένα υπογεγραμμένο κομμάτι εξοπλισμού αναβάτη, που χρησιμοποιήθηκε από τον Razgatlıoğlu κατά τη διάρκεια του WorldSBK Championship 2021

Επόμενο άρθρο »

Honda Riding Assist Demo

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGadget: κορυφαίας ποιότητας ψηφιακά πολυοργάνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα