• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Valentino Rossi έκανε δοκιμή με Audi R8 GT
Στην Valencia
Νέα 10/12/2021 - 13:17

Τα πλάνα του Valentino Rossi για το μέλλον του στους αγώνες αυτοκινήτου παίρνουν μορφή με ένα ιδιωτικό τεστ που πραγματοποίησε χθες στην Valencia με ένα Audi R8 GT3.
Η δοκιμή επιβεβαιώθηκε από την WRT Team: "Ακολουθώντας μια επιτυχημένη σεζόν στις κατηγορίες GT3 και LMP2, η ομάδα της WRT έχει ξεκινήσει τώρα το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών πριν το 2022. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπη αυτή την εβδομάδα, η Βέλγικη ομάδα πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα Ricardo Tormo κοντά στην Valencia με την Audi. Μεταξύ αυτών που βγήκαν σήμερα στην πίστα ήταν και ο Valentino με βλέψεις να αξιολογήσουμε πιθανή συνεργασία στο μέλλον μεταξύ του 9 φορές Παγκοσμίου Πρωταθλητή των μοτοσυκλετών και της ομάδας".


Ενώ ο Rossi έχει καταστήσει σαφές ότι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα είναι το κυρίως ενδιαφέρον του του χρόνου, δεν έχει αφοσιωθεί ακόμα σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Ο μόνος αγώνας που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι το Gulf 12 Hours. 


"Στo Gulf θα συμμετάσχουμε για να περάσουμε καλά και μετά από αυτό θα πρέπει να βρούμε σε ποιό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουμε του χρόνου", δήλωσε ο Rossi. 
"Eίναι μια σημαντική στιγμή για τους αγώνες GT και τους αγώνες αντοχής γιατί θα υπάρξει αυτή η νέα κατηγορία Hypercar για το 2023 και όλα τα μεγάλα ονόματα, όπως οι Ferrari, Porsche, Audi θα τρέξουν εκεί".


"Αλλά του χρόνου θα τρέξω με αυτοκίνητα GT. Ακόμα δεν ξέρω σε ποιό πρωτάθλημα γιατί θα μπορούσε να είναι το WEC, αλλά επίσης θα μπορούσε να είναι και το European Le Mans ή το International GT".


"Πρέπει επίσης να αποφασίσουμε με ποιό αυτοκίνητο, πρέπει να καταλάβω το επίπεδό μου και την ταχύτητά μου γιατί σίγουρα θα ήθελα να τρέξω με LMP2 ή Hypercar αλλά το επίπεδο εκεί είναι πολύ υψηλό. Οπότε δεν ξέρω αν είμαι  αρκετά γρήγορος. Θα προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε αυτό του χρόνου". 

Επόμενο άρθρο »

Η νίκη έχει χρώμα… μπλε!

« Προηγούμενο άρθρο

Shinichi Sahara: Δεν ήταν η καλύτερή μας σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα