• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέτρηση πλαισίου σε Harley Davidson Roadglide
Bikers House Athens
Νέα Αγοράς 27/10/2021 - 14:40
H Bikers House Athens σε συνεργασία με τη MotoCert προσφέρει στους πελάτες της την πρόσθετη υπηρεσία ελέγχου και μέτρησης πλαισίων μοτοσυκλετών με τεκμηρίωση και πιστοποίηση.

Στην αγορά μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας ή σκούτερ πέρα από τον έλεγχο της μηχανικής κατάστασης η Bikers House Athens αναλαμβάνει και τη μέτρηση του πλαισίου. Αυτό πέρα από την οδική ασφάλεια σας προσφέρει και μια επιπλέον εγγύηση για την ορθότητα της επιλογής της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. 

Το ίδιο ισχύει και όταν έρθει η στιγμή της πώλησης της μοτοσυκλέτας σας μιας και ο υποψήφιος αγοραστής έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση της, άρα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε την πώληση.

Μέτρηση πλαισίου μετά από ατύχημα, με υπαιτιότητα τρίτου οχήματος και πριν ξεκινήσει η επισκευή μιας και το κόστος της επισκευής είναι υποχρέωση του υπαιτίου η της ασφαλιστικής του εταιρείας . Σημαντικό για την προσωπική σας ασφάλεια, την σωστή αποκατάσταση της μοτοσυκλέτας σας άλλα και την έγκαιρη και πλήρη απαίτηση της αποζημίωσης.  

Επίσης μετά από ατύχημα ή πτώση με δική σας υπαιτιότητα πριν ξεκινήσει η επισκευή της μοτοσυκλέτας σας για να έχετε πλήρη εικόνα άλλα και μετά από την επισκευή για έλεγχο ορθότητας της επισκευής.

Τέλος η μέτρηση πλαισίου και γεωμετρίας βοηθάει σημαντικά στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την θέση οδήγησης ή την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας.

Τα ελαττώματα στη γεωμετρία των πλαισίων είναι εύκολα και γρήγορα ανιχνεύσιμα με τους μετρητές πλαισίου της MotoCert. Συνεπώς, αποφεύγεται η δαπανηρή και χρονοβόρα αντικατάσταση εξαρτημάτων και δοκιμαστικών κινήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας του.

 

Motocert σημαίνει κορυφαία τεχνολογία σε ότι αφορά τον έλεγχο την μέτρηση και την πιστοποίηση, με τεκμηρίωση, του πλαισίου και της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας.

 

Bikers House Athens

Λιοσίων 313, Αθήνα

Τηλ.: 210 8324548

 

Επόμενο άρθρο »

Εορταστικό πενθήμερο Bazaar στο Ducati Athens με εκπτώσεις έως και 80%

« Προηγούμενο άρθρο

Νεες Bonneville Gold Line σε 8 μοναδικά σχέδια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα