• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχές από τον ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.
Το νέο λογότυπο του Συνδέσμου
Νέα 30/12/2021 - 16:44

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας με την ευκαιρία αποκάλυψης του λογοτύπου του, σας εύχεται Καλή και Υγιή Χρονιά!

#ΠΑΣΥΔΑΜ #Logo #ΚαλήΧρονιά #HappyNewYear #HappyNewYear2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.).
 
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (ΟAKA) η Γενική-Καταστατική-Συνέλευση των μελών των εν ισχύ δύο σωματείων ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (Ε.Σ.Σ.Α.Μ.) και ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Ε.Σ.Α.).
 
Από τη Συνέλευση προέκυψε ο νέος ενοποιημένος φορέας  που ονομάζεται, πλέον, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.).

Πρόκειται για το επιστέγασμα της κοινής προσπάθειας όλων, προκειμένου να λειτουργήσει στο εξής ένας μόνον σύνδεσμος, μια δυνατή φωνή, με ενιαία στόχευση για το μέλλον των συντακτών, που ασχολούνται με θέματα των τεσσάρων και των δύο τροχών. Ήταν μια ιστορική στιγμή, τιμητική για τον χώρο, ο οποίος παρά τις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας περιόδου, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, προάγοντας, μεταξύ άλλων, την ασφάλεια στους δρόμους, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την  προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση της αγοράς, με αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης στη βάση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της διασφάλισης της πολυφωνίας. 

Η ΕΣΗΕΑ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει στον Σύνδεσμο τμήμα των κτιριακών εγκαταστάσεών της, όπου θα είναι και η έδρα του.

Κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, αναδείχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.  και την Τρίτη 21/12/21 το 9μελές ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Τσάδαρης, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Διατσίδης, Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Σαλούρος, Ταμίας: Γιώργος Βαρίνος, Έφορος: Γιάννης Κανουπάκης, Ειδικός Γραμματέας: Κώστας Μποϊδάνης,Μέλη: Γιάννης Σκουφής, Νίκος Λουπάκης, Πέτρος Πιτσίνης.
 
Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.).
 
Email: pasydam@gmail.com

Επόμενο άρθρο »

Η Mooney αντικαθιστά την Aramco

« Προηγούμενο άρθρο

Απεβίωσε ο Earl Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα