• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της LCR Honda
Για το 2022
Νέα 09/02/2022 - 17:23

Η LCR Honda αποκάλυψε επίσημα τα χρώματα της για το 2022, τόσο  για τον Takaaki Nakagami ενόψει της πέμπτης σεζόν του στην κορυφαία κατηγορία. όσο και για τον Alex Marquez. Η σεζόν του 2022 θα είναι η τρίτη για τον Marquez στην κορυφαία κατηγορία μετά την ένταξή του στο MotoGP με τη Repsol Honda το 2020.

H νέa LCR Honda τoυ Nakagami διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο σατέν μαύρης βαφής, ενώ διατηρεί επίσης το παραδοσιακό κόκκινο και άσπρο του κύριου χορηγού Idemitsu.

Ο Nakagami, ο οποίος είναι στην LCR Honda από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2018, παραμένει χωρίς τερματισμό στο βάθρο, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ιάπωνας αναβάτης επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν ψυχικό προπονητή φέτος.


"Αυτή τη στιγμή μόλις ξεκινήσαμε, επίσης δεν ξέρει πραγματικά για τα MotoGP. Το πρώτο πράγμα που του εξήγησα ήταν για τα MotoGP και γιατί χρειάζομαι μια ισχυρότερη και πιο δυναμική νοοτροπία .Εξήγησα το πρόβλημα που είχα και παρόλο που δεν γνωρίζει πάρα πολλά για τα MotoGP, έχει φροντίσει πολλούς αθλητές σε πολλά αθλήματα".


"Για παράδειγμα γκολφ, τένις και ποδόσφαιρο. Το πρώτο πράγμα που έκανα λοιπόν ήταν να του εξηγήσω το πρόβλημα που δεν είναι αρκετά δυνατό και ότι θέλω να είμαι πιο ανταγωνιστικός σε ορισμένους τομείς .Μου έδωσε μερικά παραδείγματα για την προπόνηση και τώρα κάνω κάποια διαφορετικά πράγματα".

Ο Nakagami, ο οποίος γιορτάζει τα 30 του γενέθλια σήμερα, παρουσίασε την LCR Honda του για το 2022, λίγο μετά τον ομόσταυλό του Alex Marquez, ο οποίος υποστηρίζεται και πάλι σε μεγάλο βαθμό από την Castrol για την επόμενη χρονιά.

Μετά από μια σεζόν με την πλήρη εργοστασιακή ομάδα, ο Marquez μετακόμισε στη LCR Honda με διετές συμβόλαιο μαζί με τον Takaaki Nakagami.

Τα χρώματα του 2022 για τον Marquez παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ίδια καθώς η πλευρά του στο γκαράζ της LCR συνεχίζει να υποστηρίζεται από την Castrol.

Φορώντας το μοναδικό πράσινο, άσπρο, κόκκινο και μπλε, ο Marquez θα επιστρέψει σε τροχιά δίπλα στον ομόσταυλό του Nakagami αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς τα MotoGP επισκέπτονται την Mandalika για πρώτη φορά.

Το τριήμερο τεστ θα είναι η τελευταία δράση πριν από την έναρξη της σεζόν του επόμενου μήνα στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

Δείτε το νέο βίντεο της Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο κράνος του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα