• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Η Ινδονησία θα είναι μια ευκαιρία
Για να έρθουμε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις
Νέα 15/03/2022 - 11:58

Η τρίτη θέση του Espargaro στο Qatar, πίσω από τον Enea Bastianini και τον Brad Binder, σήμαινε επίσης ότι ο Marc Marquez υπέστη μια σπάνια ήττα από έναν ομόσταυλο της Repsol Honda.

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν έχει ακόμη αισθανθεί πλήρως άνετα στη νέα RC213V, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην πέμπτη θέση, αλλά είχε επίσης σταθερά καλό ρυθμό στη δοκιμή της Mandalika.

"Κάναμε βελτιώσεις το Σαββατοκύριακο στο Qatar και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες εκεί", είπε ο Marquez. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφουμε στη Mandalika, είναι υπέροχο να βλέπω όλους τους Ινδονήσιους θαυμαστές μας και για να τους δώσουμε επιτέλους ένα μεγάλο σόου μετά από τόσα χρόνια".

"Ελπίζω οι θαυμαστές μας να το απολαύσουν και να φτιάξουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουν. Ένα άλλο Σαββατοκύριακο δίνει μια άλλη ευκαιρία να κατανοήσουμε περισσότερο τη μοτοσυκλέτα και να έρθουμε πιο κοντά στη μάχη στο μέτωπο, είναι νωρίς και συνεχίζουμε να πιέζουμε".

Ο Marquez έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών σε νέες πίστες MotoGP, κερδίζοντας τον εναρκτήριο αγώνα που διεξήχθη σε COTA, Buriram και Termas de Rio Hondo.

Εν τω μεταξύ, η Ινδονησία περιέχει όμορφες αναμνήσεις για την Repsol Honda Team, με τους Mick Doohan και Tadayuki Okada να κερδίζουν τους δύο προηγούμενους αγώνες που έγιναν στο Sentul το 1996 και το 1997.

Aφού έκανε τον πιο εντυπωσιακό του αγώνα MotoGP μέχρι σήμερα, οδηγώντας τον αγώνα για 17 γύρους στο ντεμπούτο της νέας Honda στο Qatar, ο Pol Espargaro κατευθύνεται προς τη νέα πίστα της Mandalika όπου ήταν ταχύτερος από όλους στις δοκιμές πριν από τη σεζόν.

Ο Espargaro φαινόταν επίσης να έχει τρομερό ρυθμό αγώνα, αλλά παρόλο που η δοκιμή έλαβε χώρα μόλις πριν από ένα μήνα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και η αναθεωρημένη κατανομή ελαστικών είναι μεταξύ των αξιοσημείωτων αλλαγών για το πρώτο Grand Prix της Ινδονησίας αυτό το Σαββατοκύριακο από το Sentul το 1997.

"Ανυπομονώ πραγματικά για την Mandalika, οι οπαδοί ήταν ήδη απίστευτοι εκεί κατά τη διάρκεια της δοκιμής και μπορώ μόνο να φανταστώ πώς θα είναι για τον αγώνα", είπε ο Espargaro.

"Ερχόμαστε σε μια καλή στιγμή, μετά από έναν δυνατό αγώνα στο Qatar και είχαμε ένα καλό τεστ στh Mandalika, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε".

"Kάνανε νέα ασφαλτόστρωση στην πίστα που θα πρέπει να είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα είναι όταν φτάσουμε. Το σχέδιο είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε κατά τη διάρκεια του Qatar και στo test και να συνεχίσουμε να ξεκλειδώνουμε πλήρως τις δυνατότητές μας".

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TEAM MOTUL WOLF-RACING ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΟΤΟΕ

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί επέστρεψαν Honda και KTM: Μια ανάλυση του αγώνα του Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα