• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Δεν μπορούσα να προσπεράσω
Ήταν μια απογοητευτική μέρα
Νέα 04/04/2022 - 19:40

"Δεν έχω κάνει ποτέ αγώνα χωρίς να περάσω ένα άτομο σε όλη μου τη ζωή. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο πλήγμα", είπε ο απογοητευμένος Jack Miller αφού τερμάτισε τον αγώνα της Αργεντινής, όπου τον είχε ξεκινήσει, στην 14η θέση.

"Δεν αισθάνομαι καλά. Όλοι εργαζόμαστε εξαιρετικά σκληρά τώρα για να καταλάβουμε ποια είναι τα ζητήματα και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση το συντομότερο δυνατό".

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati ήταν ο τρίτος ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές όμως μια πτώση στις κατατακτήριες και η ποινή για το περιστατικό με τον Fabio Quartararo τον υποβίβασε στην πέμπτη σειρά του grid.

Η 17η θέση στο ζέσταμα ήταν ένα ακόμη σημάδι των προβλημάτων που θα ερχόντουσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Miller να μην έχει εμπιστοσύνη στο μπροστινό της Desmosedici του.

Έχοντας «στιγμές» κάθε φορά που ξέφευγε από το βέλτιστο κράτημα της λεπτής αγωνιστικής γραμμής, ο Miller πέρασε τους περισσότερους από τους 24 γύρους στο πίσω μέρος της KTM του Miguel Oliveira.


"Ήμασταν σε μια δύσκολη κατάσταση", είπε ο Miller. "Μας έλειπε ο ρυθμός όλο το Σαββατοκύριακο. Πηγαίναμε προς μία κατεύθυνση, μετά κάναμε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ζεστάματος και μετά ξανά για τον αγώνα, απλώς για να προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε την ισορροπία λίγο γύρω από τη μοτοσυκλέτα και δεν μου έδινε καμία αίσθηση".

"Υπάρχουν μερικά σαμαράκια στην πρώτη στροφή και υπάρχει η καθαρή γραμμή και μετά η βρώμικη γραμμή. Δεν μπορούσα να βάλω ρόδα στη βρώμικη γραμμή. Αν το έκανα, θα άρχιζε αμέσως να κλειδώνει το μπροστινό μέρος ή θα είχα στιγμές".


"Απλώς ένιωθα σαν να οδηγούσα πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού αυτό το Σαββατοκύριακο από την άποψη ότι δεν είχα κανένα περιθώριο να παίξω και νομίζω ότι οφείλεται μόνο στις συνθήκες της πίστας, στον τρόπο που η μοτοσυκλέτα λειτουργεί με το κράτημα εκεί έξω , και τα βήματα που κάναμε όλο το Σαββατοκύριακο για να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε".

"Έτσι έπρεπε να κάνω έναν πολύ καθαρό, τακτοποιημένο αγώνα και να προσπαθήσω να μην βγω από τη γραμμή καθόλου. Δεν μπόρεσα να ζορίσω στις ζώνες φρεναρίσματος όπως μπορώ συνήθως. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το μπροστινό μέρος όπως θα έκανα συνήθως. Δεν έκανα ούτε ένα προσπέρασμα σε όλο τον αγώνα, απλώς και μόνο επειδή δεν είχα την αυτοπεποίθηση στο μπροστινό μέρος για να βγω εκτός γραμμής ή να προσπαθήσω να πιέσω για ένα πέρασμα".

Ο Miller μπόρεσε να σημειώσει σταθερό ρυθμό, αλλά ο καλύτερος γύρος του στον αγώνα, στον 17ο γύρο, ήταν μόνο ο 15ος πιο γρήγορος.

"Διαχειρίστηκα καλά τα ελαστικά και πραγματικά άρχισα να πιέζω γύρω στον 16ο γύρο για να προσπαθήσω να επιστρέψω πίσω από τον Oliveira και αυτό το γκρουπ. Μπόρεσα να το κάνω, αλλά μόλις έφτασα, δεν μπόρεσα να κάνω μια αξιοπρεπή προσπάθεια να περάσω γιατί αν το έκανα θα είχα δημιουργήσει πρόβλημα και στους δυο μας. Έτσι έμεινα πίσω από τον Oliveira. Πολύ απογοητευτική μέρα".

"Ο στόχος ήταν να τερματίσω. Το έκανα, αλλά κανείς δεν θέλει να τερματίσει 14ος. Ναι, είμαστε μόνο 14 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, αλλά αυτό είναι το MotoGP αυτές τις μέρες".

"Γνωρίζουμε ποια είναι τα προβλήματά μας και ευτυχώς έχουμε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων μαζί μας για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση".

Επόμενο άρθρο »

Eμπρός σκληρά και πίσω μαλακά MICHELIN Power Slick, για όλους τους αναβάτες στην Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Η πίσω πρόσφυση ήταν γελοία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα