• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με τους «πνευματικούς» V4 και οι δορυφορικές RC212V
Τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες θα έχουν στη διάθεσή τους οι αναβάτες των δορυφορικών ομάδων της Honda, όπως αποφάσισαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του HRC.
Νέα 30/11/2008 - 00:00
Τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες θα έχουν στη διάθεσή τους οι αναβάτες των δορυφορικών ομάδων της Honda, όπως αποφάσισαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του HRC.

Οι RC212V που θα χρησιμοποιούν στο Πρωτάθλημα του 2009 οι Alex de Angelis, Randy de Puniet και Yuki Takahashi θα είναι πολύ κοντά σε αυτές που θα έχουν οι εργοστασιακοί Dani Pedrosa - Andrea Dovizioso, αλλά και ο Toni Elias της San Carlo Honda Gresini που εξασφάλισε μια τρίτη εργοστασιακή μοτοσικλέτα.

Οι «δορυφορικές» ομάδες αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τις νέες μοτοσικλέτες στις πρώτες δοκιμές που του νέου έτους που θα γίνουν τον Φλεβάρη στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία.

Επόμενο άρθρο »

Πρώτες εντυπώσεις ενόψει 2009: Suzuki GSV-R

« Προηγούμενο άρθρο

Επέμβαση για Hopkins

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ