• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Το να κρατήσω τον Marc πίσω μου ήταν αγχωτικό
Νέα 02/05/2022 - 13:44

Ο Jack πάλεψε για το βάθρο την Κυριακή, προσπαθώντας να κρατήσει πίσω του έναν επίμονο Marc Marquez, ο οποίος τελικά κατάφερε να περάσει τον αναβάτη της Ducati  στον τελευταίο γύρο. Ο Αυστραλός αναβάτης οδήγησε τους Marc Marquez και Aleix Espargaro για μεγάλο μέρος του αγώνα μέχρι που ένα λάθος που έκανε ο ίδιος και ο Marc άνοιξε τον δρόμο στον Aleix Espargaro, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετήσει την Aprilia του στο βάθρο.

"Πίεσα από την αρχή, αλλά οι δύο μπροστά ήταν ασταμάτητοι. Ήμουν αρκετά καλός, παρόλο που πάλεψα πολύ για να διατηρήσω την τροχιά μου στην 5η στροφή σε όλο το GP. Νομίζω ότι ο Marc και εγώ είχαμε το ίδιο πρόβλημα με το μπροστινό μέρος, που υπέφερε από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ήμασταν κοντά σε όλο τον αγώνα. Είχε κάτι περισσότερο από μένα, αλλά δεν μπορούσε να με προσπεράσει. Τότε ο Aleix εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας. Δεν περίμενα ότι ο Marquez θα με περάσει στον τελευταίο γύρο και, όταν συνέβη, προσπάθησα να ανταποκριθώ. Προσπάθησα για το καλύτερο. Ας πούμε απλώς ότι είναι αρκετά αγχωτικό να προσπαθείς να κρατήσεις τον Marc πίσω για 21 γύρους".

Πιστεύεις ότι ο Marquez οδηγεί αυτή την μοτοσυκλέτα διαφορετικά από πέρυσι;


"Είναι δύσκολο να το καταλάβω. Δεν ήμουν πίσω του για πολύ και δεν είχα την ευκαιρία να τον δω πολύ. Φαίνεται ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έκανα πέντε στροφές πίσω του. Τον είδα να σώζει την πτώση, αλλά όχι αρκετά για να έχω άποψη".

Ο Pecco είπε ότι βρήκε τη σωστή κατεύθυνση με αυτή τη μοτοσυκλέτα, είσαι και εσύ στην ίδια κατάσταση; 


"Πάλεψα για να ανέβω στο βάθρο σήμερα, όχι για να κερδίσω. Η μοτοσυκλέτα έχει αλλάξει, σίγουρα, και αυτό είναι θετικό. Εξελισσόμαστε, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις θετικές πλευρές, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές. Το να σκεφτόμαστε ότι όλα πηγαίνουν όπως πέρυσι δεν έχει νόημα. Η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται και σήμερα ο ρυθμός μου ήταν απίστευτος".

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Οι χρόνοι μέχρι τις 14:00 (τοπική ώρα)

« Προηγούμενο άρθρο

"Αυτό το τραίνο περνάει μόνο μια φορά"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα