• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αμορτισέρ Hagon για Honda NC
SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ
Νέα Αγοράς 08/05/2022 - 18:46
Hagon για Honda NC - Integra (NC 700D / 750D / S / X)!
 
Ετοιμοπαράδοτα σετ Πίσω αμορτισέρ + Ελατήρια εμπρός για όλη τη σειρά Honda NC!
 
Ετοιμοπαράδοτα Hagon Monoshocks και ελατήρια εμπρός συστήματος για Honda NC αλλά και τα κορυφαία μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. 
 
Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενο, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm HardChrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου & με δυνατότητα προσθήκης υδραυλικού ρυθμιστή, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια, έως εφ'όρου ζωής εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα!
 
Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. 
 
Ολοκληρώστε το σετ με progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ'όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 77 79 252, www.hagon.gr, email: speedyR@otenet.gr SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ

 

 

Επόμενο άρθρο »

WeRideAsOne - Συνάντηση Ducatisti απ’ όλο τον κόσμο

« Προηγούμενο άρθρο

Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) Athens 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα