• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP ΕΔ1
Στην κορυφή ο Pol Espargaro
Νέα 13/05/2022 - 13:04

Λένε ότι πρέπει να ξεκινήσεις δυναμικά για να συνεχίσεις έτσι και αυτό ακριβώς έκανε ο Pol Espargaro στις ΕΔ1 στο Le Mans, καθώς σημείωσε 1:31.771 για να τελειώσει τη την περίοδο δοκιμών στην κορυφή. Ο Ισπανός είχε 0,109 δευτερόλεπτα διαφορά από τον συμπατριώτη του, Alex Rins, που προηγήθηκε σε κάποια φάση της περιόδου δοκιμών, σε ένα πρωί Παρασκευής γεμάτο δράση.

Ο Francesco Bagnaia βρίσκεται στην πρώτη τριάδα μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Fabio Quartararo, με τον Aleix Espargaro, ο οποίος φορούσε την εξαιρετική Shoulder Cam που μας έδωσε μερικά πολύ ωραία πλάνα, να ολοκληρώνει την πεντάδα.

Σε αυτό που είναι σίγουρα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για την οικογένεια της Suzuki, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020 προσέφερε κάποια παρηγοριά διασφαλίζοντας ότι και οι δύο GSX-RR βρίσκονται στην πρώτη εξάδα στην αρχή του Σαββατοκύριακου, με τους Maverick Viñales, Johann Zarco και Luca Marini να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Όλοι οι προαναφερθέντες αναβάτες κατάφεραν να αποφύγουν προβλήματα καθ' όλη τη διάρκεια των ΕΔ1, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για ταις KTM. Ήταν ένα βάναυσο άνοιγμα στο γαλλικό GP για τις εργοστασιακές Red Bull, με τον Brad Binder να πέφτει στη στροφή 3 και τον Miguel Oliveira να βρίσκεται στο έδαφος δύο φορές, στις στροφές 6 και 10, ενώ ο Raul Fernandez του Tech3 έπεσε επίσης στη στροφή 10.

Δεν ήταν οι μόνοι αναβάτες που ένιωσαν την άσφαλτο της Γαλλικής πίστας, με τον Enea Bastianini να πέφτει στο Garage Vert και τον Franco Morbidelli να πέφτει στη στροφή 11.

Ο Marc Marquez δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα, αλλά μας έδωσε μια αξέχαστη στιγμή, καθώς έσωσε την μοτοσυκλέτα του από μια πτώση στην στροφή 8 με έναν απίστευτο τρόπο που μόνο ο ίδιος μπορεί να καταφέρει.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα