• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ2
Σε άλλο ρυθμό ο Foggia
Νέα 13/05/2022 - 16:12

Ο Dennis Foggia της Leopard Racing συνέχισε από το σημείο που έμεινε το πρωί, διασφαλίζοντας ότι κατευθύνεται προς το Σάββατο όντας ο ταχύτερος αναβάτης στην Γαλλική πίστα. Ο Ιταλός αναβάτης κατέγραψε τους τρεις ταχύτερους γύρους της περιόδου με ένα εντυπωσιακό 1:41.680 να τον αφήνει 0.428 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Izan Guevara, με τον ομόσταυλό του, Tatsuki Suzuki, να παίρνει την τρίτη θέση.


Οι ΕΔ2 για την μικρή κατηγορία χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να ζωντανέψουν, με λίγους μόνο αναβάτες να βελτιώνουν τους πρωινούς τους χρόνους. Ο Carlos Tatay ήταν ένας από αυτούς, καθώς ο αναβάτης της CFMoto Racing PruestelGP έκανε έναν πρώιμο γύρο για να φτάσει στην κορυφή των ΕΔ2 και δεύτερος στους συνδυασμένους χρόνους, πίσω από τον Foggia. 

Η θέση του Foggia στην κορυφή της συνδυασμένης κατάταξης άρχισε να απειλείται καθώς το grid βγήκε για τις τελικές του επιθέσεις με λιγότερο από 10 λεπτά να απομένουν, με κόκκινους τομείς να εμφανίζονται σε όλες τις οθόνες χρονισμού. Στη συνέχεια, ο Ιταλός έδειξε το επίπεδό του, κάνοντας τρεις γύρους που εδραίωσαν τη θέση του και άφησε όλους τους άλλους να αγωνίζονται για μια πολύτιμη θέση στις ΚΑΤ2.

Οι Jaume Masia, Andrea Migno, Elia Bartolini και Ryusei Yamanaka βρίσκονται όλοι άνετα μεταξύ των προσωρινών θέσεων που οδηγούν στις ΚΑΤ2. Μαζί τους είναι ο Riccardo Rossi  και ο Ayumu Sasaki που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, αλλά αρκετοί άλλοι αναβάτες θα πρέπει να βελτιώσουν τους χρόνους τους κατά τις ΕΔ3.


Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Sergio Garcia δεν έκανε την καλύτερη εκκίνηση στο Γαλλικό Grand Prix, πέφτοντας στη στροφή 10 στον γύρο εξόδου του, αλλά κατάφερε να βρει τον  ρυθμό που χρειαζόταν προς το τέλος για να μπει στην πρώτη 14άδα. Βρίσκεται πίσω από τους Diogo Moreira, Daniel Holgado και Xavier Artigas.


Ο Garcia δεν ήταν ο μόνος αναβάτης που είχε πτώση, με τον Moreira επίσης να πέφτει στα αρχικά στάδια, όπως και ο Deniz Öncü στη στροφή 8. Ο Gerard Riu Malle χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο μετά από μια ταυτόχρονη αλλά ξεχωριστή πτώση με τον Taiyo Furusatο, αλλά όλα πήγαν καλά και κρίθηκε ικανός να συνεχίσει το Grand Prix.


Ο Γάλλος αναβάτης, Lorenzo Fellon, έπεσε στην στροφή 4, ενώ ο ομόσταυλός του στην SIC58 Squadra Corse, Riccardo Rossi, έπεσε επίσης βγαίνοντας από το σικέιν της Dunlop. Τέλος, πτώση είχε και ο Ryusei Yamanaka.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα