• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa Elettrica Red
Νέα Αγοράς 01/07/2022 - 18:38

 

Vespa Elettrica

Η Vespa Elettrica είναι το πιο σύγχρονο σύμβολο της ιταλικής τεχνολογίας, είναι συνώνυμη με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την ησυχία, την προσαρμογή και την προσβασιμότητα, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη μοναδικότητα του στυλ.

Πρόκειται για αξίες που ανέκαθεν ανήκαν στη Vespa και που σήμερα βρίσκουν μια συνολική έκφραση στη Vespa Elettrica, επιβεβαιώνοντας τη Vespa ως μια μάρκα που ήταν πάντα μπροστά από την εποχή της.

Η Vespa Elettrica χαρακτηρίζεται από την εύκολη, φυσική της οδήγηση και γεννήθηκε ως η πιο προηγμένη έκφραση της έρευνας του Ομίλου Piaggio στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, για να ανταποκριθεί σε μια αυξανόμενη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά ζητήματα, με στόχο την παροχή τεχνολογικών λύσεων για ένα βιώσιμο αστικό περιβάλλον.

Σχετικά με τη (RED)

Η (RED), που πήρε το όνομά της από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver το 2006 για να προκαλέσει τη δέσμευση των εταιρειών στην καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS.

Σήμερα, πολεμά επίσης την επείγουσα απειλή του COVID και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες του κόσμου, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για πραγματικά παγκόσμια δράση.

Η (RED) συνεργάζεται με τις πιο εμβληματικές μάρκες και πρόσωπα για να δημιουργήσει προϊόντα και εμπειρίες (RED) - που συγκεντρώνουν χρήματα για το Global Fund, έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο.

Οι συνεργάτες της (RED) περιλαμβάνουν τις εταιρείες: Amazon, Anova Culinary, Apple, Balmain, Bank of America, Beats by Dr. Dre, Buffalo Games, Claro, eos, Girl Skateboards, The Honey Pot Co., Louis Vuitton, Mavin Records, Montblanc, Primark , Salesforce, Starbucks, Stellantis, Telcel, Therabody, TRUFF, U-Mask και Vespa. Στους υποστηρικτές της (RED) περιλαμβάνονται η Merck και η Roche.

Μέχρι σήμερα, η (RED) έχει δημιουργήσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια για το Global Fund, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους εταίρους και τις εκστρατείες της (RED) πηγαίνουν απευθείας στην ενίσχυση των συστημάτων υγείας και την υποστήριξη προγραμμάτων που σώζουν ζωές σε κοινότητες που πλήττονται περισσότερο από τις πανδημίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο vespa.com

Επόμενο άρθρο »

Τέσσερα νέα μοντέλα Daytona by Zontes 350

« Προηγούμενο άρθρο

Η Hebo στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα