• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχίες της Metzeler στο FIM EnduroGP World Championship
Νέα Αγοράς 04/07/2022 - 14:34

Στον 4ο γύρο του EnduroGP που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Souselas της Πορτογαλίας 2 αναβάτες με ελαστικά της Metzeler κατέκτησαν την ψηλότερη θέση στο βάθρο της κατηγορίας τους και αρκετοί άλλοι ανέβηκαν στο βάθρο .

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Enduro GP ο Nathan Watson (Honda Racing RedMoto World Enduro Team) κέρδισε τον αγώνα και τις δυο ημέρες με τον Andrea Verona, να κατακτά δυο δεύτερες θέσεις και να παραμένει πρώτος στη βαθμολογία της κατηγορίας .

Επίσης οι Daniel Milner (Fantic D'Arpa Racing) και Steve Holcombe (Team Beta Factory Enduro), με ελαστικά της Metzeler, κατέκτησαν την τρίτη θέση την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Ε1 ο Andrea Verona (Gas Gas Factory Racing) κυριάρχησε και τις δυο ημέρες με τους επίσης υποστηριζόμενους  από τη METZELER αναβάτες Daniel Milner (Fantic D’Arpa Racing) και Thomas Oldrati (Honda Racing RedMoto World Enduro Team) να κατακτούν τη 2η και 3η θέση την πρώτη και δεύτερη ημέρα του αγώνα αντίστοιχα.

Από τους αναβάτες της METZELER διακρίθηκαν οι: Mikael Persson E3 (Husqvarna Factory Racing), Roni Kytonen Junior class (Honda Racing RedMoto World Enduro Team), Harry Edmondson (Fantic JET Racing) και Kevin Cristino (Fantic Factory Team E / 50 Racing).

Ο επόμενος γύρος του FIM EnduroGP World Championship θα γίνει στην Gelnica της Σλοβακίας στις 29, 30 και 31 Ιουλίου

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της Ducati MotoE

« Προηγούμενο άρθρο

COSMOTE TV: Formula 1 στην πίστα του Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα